15 Ekim 2016 Cumartesi

Beebeauty yaban iğdesi özlü yüz temizleme köpüğü




Gratis'in kendi markalarından olan Beebeauty yaban iğdesi özü ile zenginleştirilmiş cilt bakım serisi'ni denemeye maskesiyle başlamıştım.Yazıyı okumak isteyenler tıktık

Yaban iğdesi özü ile zenginleştirilmiş serinin denediğim diğer ürünü ise yüz temizleme köpüğü oldu.Bu seriyi gerçekten çok sevdim çünkü kış aylarına doğru havanın soğumasıyla birlikte cildimde kuruma ve pullanma başlıyor.Bu sebeple yazın kullanıp memnun kaldığım birçok ürünü kışın kuruma yapması sebebiyle kullanamıyorum.

Beebeauty yaban iğdeli serinin en sevdiğim yönü cildimi hiç kurutmadan bakım yapması oldu.Bu seri diğer Beebeauty yazımda da bahsettiğim gibi hassas,egzamalı ve hatta akneli ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş.Bu arada erkekler de bu seriyi kullanabiliyor.








Yüz temizleme köpüğü de cildimi temizlerken hiç kurutmadan yumuşacık bir temizlik sağlıyor.Makyajımı önce misel suyla sonrasında köpükle yıkayarak temizlemeyi tercih ediyorum ama tek başına köpükle temizlediğimde de memnun kaldım.

Yaz aylarında genelde t bölgemde hafif yağlanma olduğu için jel temizleyicileri tercih etsemde kışa doğru köpük temizleyicilerle cildim daha iyi anlaşıyor.Cildimde kuruluk,pullanma veya herhangi bir hasasiyet yaratmadı bu yüzden bu kış favori temizleyicim beebeauty.

Köpük pompalı şişesinde kullanıma sunulmuş,sabah ve akşam yada gün içinde tercih edilen bir zamanda pompaya bir kez dokunarak çıkan köpükle tüm yüz ve boyun bölgesini temizlemek mümkün.








Temizleyiciden hem güzel temizlemesi hemde hassaslaşan cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadan narin bir temizleme sağlaması açısından çok memnun kaldım.150 ml'lik ambalajında 19.90 TL 'ye Gratis'lerde satılıyor.

%100 doğal kaynaklardan üretiliyor ve içeriğinde paraben,sülfat ve petrol bulunmuyor.





11 yorum:

  1. Bee Beauty ürünlerini daha önce hiç denemedim, ilgimi çekti şu an elimdekiler bittikçe denicem muhakkak :)

    YanıtlaSil
  2. İçeriği ve uygun fiyatı nedeni ile çok sevdim bu seriyi, daha denemedim ama yine de uygun fiyatlı ürün soranlara hep bu seriyi öneriyorum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevda'cım dediğin gibi hem içerik hem fiyat yönünden bence çok cazip bir seri denemeni tavsiye ederim:)

      Sil
  3. Bu seriye mutlaka bakıcam. Himalaya serisi bende vardı cook memnun kalmıstım. ama bu seride erkeklerin de kullanması güzelmis :) teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. himalaya'nın temizleme köpüğünüde kullandım oda beğendiğim bir temizleyici oldu:)

      Sil
  4. Bana bir pompa yetmedi ama ben de sevdim bu temizleyiciyi. Cildimi germedi; ekstradan yumuşatmadı da. Fakat temiz içerikli, sakin bir temizleyici olması açısından beğendim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. bende bir pompa yeterli oluyor başak'cım,aynı şekilde cildimde gerilme yada kuruluk yapmamasını sevdim:)sende güle güle kullan sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Henüz benimkine sıra gelmedi pericim. İyi günlerde kullan 😘

    YanıtlaSil
  7. Fiyati gercekten bayagi iyiymis.

    YanıtlaSil
  8. Ben bu ürünü kullandım fakat yüzümü birhayli kuruttuğuna inanıyorum. Fakat ardından kullanılan nemlendirici ile desteklenirse başarılı sayılabilir.

    YanıtlaSil