4 Kasım 2016 Cuma

Bee beauty yaban iğdesi özlü gece kremi



Gratis'in kendi markalarından biri olan bee beauty,temiz içerikli ve uygun fiyatlı cilt bakım ürünü arayışında olanlara tavsiye ettiğim ve memnun kaldığım bir marka.

Bee beauty'nin yaban iğdesi özü ile zenginleştirilmiş bu cilt bakımı serisinin yüz temizleme köpüğü ve yine cilt temizleme amaçlı maskesini de kullanıp çok beğenmiştim. 





Şimdi ise aynı serinin gece kremi bugün blog'da bizlerle.Krem serinin diger tüm ürünleri gibi paraben,sülfat ve petrol barındırmıyor.Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

 Doğal kaynaklardan üretilmiş bu gece kremi cildin yaşlanmaya karşı savaşmasına yardımcı olup cildi besliyor.

Akşamları temizlenmiş cildime uyguluyorum,hafif yapılı fazla yağlı olmayan ama nemlendirmesi benim gibi cildi kuruya yakın olanlara dahi yetecek oranda.

Bazen gündüz de makyajdan önce de kullandığım oluyor.Cildimde yağlanma ve parlama yapamadığı için makyaj altına da rahatlıkla uygulanabiliyor.





Bu yüzden hem cildi kuru olanların hemde yağlı olanların da rahatlıkla kullanabileceği bir krem.Zaten ambalajında da belirtildiği üzere tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilmiş.

Bee beauty yaban iğdesi özü ile zenginleştirilmiş olan bu cilt bakım serisini erkeklerde kullanabiliyor yani bu serinin ürünlerini alırsanız eşinizde ortak çıkacak haberiniz olsun.

50ml'lik kavanoz tipi ambalajında satılıyor. Kavanoz şeklindeki tüm kozmetiklerde dediğim gibi keşke pompalı şişede üretilse diye düşünüyorum.Cildi sivilcelenmeye müsait olanlarda kavanoz ambalajlar yeni sivilceler çıkartma konusunda bir numaralı etkenlerden biri.Parmakları kavanoza daldırıp daldırıp bakterileri kremin içine dağıtıyoruz. 

Genel olarak ambalaj tasarımı haricinde çok beğendiğim bir krem oldu. Henüz denemeyen ve hem temiz içerikli hemde uygun fiyatlı bir gece kremi arayışında olanlara bir şans vermelerini tavsiye ederim.

Gratis'lerde 24.90 tl fiyatla satılıyor. 

14 yorum:

  1. Bu tavsiye benim için çok iyi oldu, bakıcam bu kreme,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. çok uygun fiyatlı güzel bir ürün güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. Ama krem spatulayla birlikte gelmedi mi sana da, benim kutumdan spatula da çıktı ve ben onunla alıyorum kremi :) Bu yüzden de hijyen açısından sıkıntı yaşamadım. Genel olarak benim de beğendiğim bir krem oldu. Anti-aging olduğu için de bitirene kadar kullanacağım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcim cikti tabiiki ama ben her kullanimdan sonra o spatulayi temizleyip bir kenara koymak icin fazlasiyla usengecim:))bana pompali siseler gibi daha pratik urunler uygun oluyor:)

      Sil
  4. kuru ciltliyim içeriğinin etkisini çok merak ettiğim için dayanamayıp alacağım sanırım <3

    YanıtlaSil
  5. Bu seriyi aşırı merak ediyorum kötü yorum hiç okumadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendee genelde okudugum bloglarda olumlu yorunlar gordum,kendi tecrubemde ayni sekilde olumlu:)

      Sil
  6. Fiyat uygun anti aging için. Denemek lazım.

    YanıtlaSil
  7. Temiz içerik, uygun fiyat ve olumlu yorumlar. Güle güle kullan canım, denemek için sabırsızlanıyorum ben de ☺

    YanıtlaSil