9 Aralık 2016 Cuma

La roche posay Effaclar yüz temizleme jeli



Herkese merhaba bugün sivilce ve yağlanma sorunu olan ciltlere özel bir temizleme jeli bizlerle.La roche posay Effaclar yüz temizleme jeli akneli,yağlı ve karma ciltler için üretilmiş jel formlu bir temizleyici.

Karma ve yağlı ciltler için olan bu jeli  cildim yağlı olmamasına rağmen bir süredir bende kullanıyorum. Son aylarda alnımda sürekli olarak minik minik sivilceler çıkmaya başladı. Kışın cildim çok kuruyor diye yoğun nemlendiriciler kullanıp yağlanmaya ve sivilceyemi sebep oluyorum diye düşünürken Effaclar jelle tanıştım. 




Effaclar jel karma,yağlı ve akneli ciltlerde cildi kirden ve fazla yağdan arındırıp sivilce oluşumunu engelliyor.Aynı zamanda varolan sivilceleri ise kurutuyor.

Jeli düzenli olarak sabah akşam kullanınca sivilceleri normalinden daha hızlı kuruttuğunu ve cildimin daha pürüzsüz olduğunu hissetim.Ufacık bir miktarla tüm yüz temizlendiği için oldukça bereketli bir ürün .

Cildi çok kuru olup sadece sivilce sorunu için kullananlarda dahada kurumaya sebep olabileceğini düşünüyorum.

5 yorum:

  1. cildimi de baya kurutmuştu bu ürün. Elimde yedeği vardı, bir ara tekrardan kullanıp yorumlayacağım bende. güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  2. Benim karma cildimi biraz fazla gerdiğinden kullanamadım ama aynı serinin nemlendirici kremine bayılmıştım.

    YanıtlaSil
  3. Ben de havalar sıcakken kullandım bitti. O zamanlar bile germişti cildimi ama temizlemesi başarılıydı :)

    YanıtlaSil
  4. Çok bana uygun değil ama soranlar için aklımda olsun :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Akne tedavisi gördüğğüm sırada kullanıp memnun kaldığım bir üründü. Tedaviyi bıraktıktan sonra cildimde pullanma yaptı bırakmak zorunda kaldım.

    YanıtlaSil