30 Ocak 2017 Pazartesi

Maybelline the eraser eye kapatıcı





Herkese merhaba ,uzun zamandır çok beğendiğim için Maybelline affinitone kapatıcı kullanıyordum.Elimdeki 32517. affiniton bitince bu sefer farklı birşeyler denemek istedim.Maybellin anti-age eraser eye kapatıcısını ne zamandır merak edip,affiniton'u çok beğendiğimden almıyordum.Bu sefer eraser eye alıp,denemek istedim.

Maybelline bence fiyatına göre oldukça kaliteli ürünler yapıyor.En baştan söyliyim eraser eye'ı bir iki ufak kusur haricinde beğendim.

Üst kısmı pamuksu bir fırçayla kaplı,altından döndürünce o kısıma ürün gönderiyor.Bu tarz ürünler pek hijyenik gelmiyor ama Maybelline o fırça kısmının antibakteriyel olduğunu belirttiği için çok sorun etmedim.

-Fırçalı ürünler sanki başka bir aparata gerek kalmadan ürünü onunla sürüp rahatça dağıtabilirmişiz gibi bir algı oluşturuyor ama maalesef bu üründe de sadece o aplikatör kısmıyla ürünü homojen şekilde dağıtmak çok mümkün değil.Ben sürdükten sonra parmaklarımda ufak ufak dokunup dağıtmayı tercih ediyorum.Daha iyi duruyor.






-Çok sorunlu olmayan gözaltları için yeterli ve başarılı bir ürün.Bende koyu mor halkalar olmadığı için gözaltıma hafif bir aydınlık vermek,uykusuz ve yorgun günlerde hafif koyulukları kapatmak için kullanıyorum.

-Yapısı oldukça ince,the balm'ın minik kavanozdaki kapatıcısı gibi yoğun kıvamlı ve çizgilere hafif hafif dolan bir ürün değil.Tam tersine incecik,su gibi akan ve pratik uygulanan bir kapatıcı.

-Gözaltları kuru olanlar belki beğenmeyebilirler çünkü biraz kurutma yapıyor.Benim cildimde soğuk havalarda kurumaya müsait olduğu için gözaltıma yoğun nem veren bir ürün sürdükten sonra kullanıyorum.Bu şekilde bir sıkıntı olmuyor.




-Kapatıcı özelliği orta seviyelerde.Sadece gözaltı için değil, sorunlu bölgeler ve sivilce izleri için kullanıldığında çok yeterli olmayabilir.

Genel olarak toparladığımda ben çok sorunlu gözaltlarım olmadığı için ürünün kapatma seviyesini yeterli buldum.Koyu halkalar olan gözaltları için bir tık eksik kalır diye düşünüyorum.Bu hafif yapılı ve ince bir ürün olduğu için çizgilere dolmuyor yada gözaltında maske gibi durmuyor.Bu bir avantaj ama aynı ürünü sivilce ve leke kapatma içinde kullanmak isterseniz yetersiz kalıyor.Benim ihtiyaçlarıma olumlu cevap veren bir kapatıcı oldu.Yine alırmıyım derseniz evet alırım.Hem affinitone hem eraser eye ikiside uygun fiyata iyi iş gören bir ürüne sahip olmak isteyenler için son derece güzel kapatıcılar.

Gratis'ten 26tl fiyatla aldım.

-

10 yorum:

  1. Günlük olarak benimde sevdiğim bir ürün oldu. Ben süngeri cıkarıp kullanmayı tercih ettim. Yorumlarımız aynı olmuş 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sungeri cikarmayi dusunmemistim aslinda cok kirlenince cikarip kullanmak en iyisi gibi:)

      Sil
  2. Bende kullandım ve sizinle aynı düşüncedeyim.😊ben indirimden almistim fiyati boylelikle uygun olmustu☺ güle güle kullanın. http://sukranceliker.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. ben bunu önceden kullanıp çok sevmiştim bir tek ben kullandığım için hijyen de sorun değil bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sungeri bir sure sonra cok kirlenince rahatsiz ediyor beni cikarip yikama istegi bile başlıyor:)) tabi yapmadım oyle bisey ama dedigin gibi tek kisi kullandiginda cokta sorun degil

      Sil
  4. Ben 3 sene önce bu ürünün diğer versiyonunu kullanmıştım (Eraser Dark Spots). Şimdi de The Eraser Eye olanı deniyorum. Dark Spots versiyonu epey örtücü, daha kalın yapılı, cildi (özellikle göz altlarını kurutan) ama kalıcılığı yüksek bir üründü ve ben pek sevmemiştim. Eraser Eye ise senin de yazdığın gibi daha akışan, daha hafif kapatıcılıkta ama nemlendirdiğin zaman göz altlarını çok kurutmayan, çok koyu lekeler için değilse de temel renk eşitsizliklerini güzel nötrleyen bir ürün gibi geldi bana. Bu versiyonunu sevdim. Her ne kadar tek geçerim dediğim kapatıcım Sheida Cover Cream olsa da, Maybelline Age Reweind The Eraser Eye da ikinci sırada yerini alabilir :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sheida yi merak ettim basakcim bende ilk firsatta denemek isterim:)

      Sil
  5. Bu kapaticinin unu aldi basini yurudu :D Hala kullanmadim ama merak ediyorum. Gule gule kullanin :)

    YanıtlaSil
  6. Ayy çok merak ettim bunu, çok güzel...

    YanıtlaSil