9 Ocak 2012 Pazartesi

Parfüm dosyası 2

Parfüm dosyasına kaldığımız yerden devam ediyoruz.



Body shop white musk;daha çok gündüz kullanımı için uygun diye düşünüyorum.Ama kalıcılığı pek fazla değil.Kadife gibi yumuşacık bir kokusu var.

Diesel plus feminin;eau de toilette olduğu için buda çok kalıcı bir parfüm değil.Ama sıktığınızda bebek gibi kokmak garanti.Üst notalar: Hidrofonik Palmiye Yaprağı, floresan Ferah Akor, Donmuş Yeşil notalar.Orta notalar: Kişniş Yaprağı, Kakule, Beyaz Adaçayı, Yenibahar, Huş Ağacı.
Temel notalar: Misk, Tonka Fasulyesi, Sandalağacı, Liken Yosunu, Vetiver ve Küçük Hindistan Cevizi.Günlük kullanım için uygun tabii gündüz kullanımı için.

Diesel zero plus;
Üst notaları; Ananas orkide çilek vanilya vişne. Orta notaları; hindistan cevizi manolya yaprağı tarçın. Alt notası ise; Sandal ağacı misk kehribar yasemin çınar ağacı.Bu koku daha plus feminine göre daha yoğun .İlk sıktığınızda çok güzel bir kokusu var ama durdukça sanki karanfil kokusu gibi bir şey çıkıyor ortaya.

4 yorum:

  1. parfüm canavarı :) sende çok sevıyorsun benım gibi parfümleri belli...hepsini iyi günlerde kullan...mutlu haftalar ;)

    YanıtlaSil
  2. White musk yine ortak fakat sendeki midnight iris olanı resimden gördüğüm kadarıyla?Dieselleri merak ettim kesin beğeneceğim kokulardır.İlk fırsatta kokliciimmm...

    YanıtlaSil
  3. Hiç denememiştim bunları.. bende tam bir parfüm canavarıyım.. yeni listeme ekleyip deneyeceğim..

    çekilişime beklerim.. sevgiler :)

    http://betirella.blogspot.com/2012/01/benimm-cekilisimmm.html

    YanıtlaSil
  4. @myprincess,evet cnm parfüm deyince akan sular duruyor:)sanada mutlu haftalar.

    @kepslok; cnm diesel plus feminine tavsiye ederim gündüz kokusu ama diğeri dediğim gibi durdukça karanfil gibi kokuyor haberin olsun :))

    @betty boop;dene cnm :)

    YanıtlaSil