3 Şubat 2012 Cuma

Balm overshadow


Balm ürünlerinden aldığım ilk ürün overshadow oldu.Göz makyajında ,hafif parlaklık istediğimde kullanıyorum.Ben makyajda simden pek hoşlanmam ama göz makyajımda ara sıra değişiklik istediğimde hafifçe bu ürünü kaş kemiğine yakın bölgeye azıcık uygulamak hoş duruyor.Pigmenti bol ,bu yüzden az miktar bile rengi tam veriyor.Ürün 0.57 gram,yani uzun süre kullanılır.Kullanım süresi bir yıl,bir yıldan sonra kullanım süresi doluyor.Makyaj ürünlerinde tarihi geçmiş ürünleri kullanmamaktan yanayım.Alerjik reaksiyon vs yapabilir.Ürün toz yapıda ve mineral özellikte.Kutusunda delikler var o deliklerden dökerek kullanıyorsunuz.
Sürerken fazla dağıtmamaya özen göstermek gerekiyor,malum sıkıştırılmamış toz yapıdaki ürünler hemen yanağa,göz altına dökülebiliyor.Ben parmağımla kompres yapar gibi yavaş yavaş bastırarak uyguluyorum.


3 yorum:

  1. Rengi mükemmel, biraz fazla simli benim icin, ama yine de cok güzel. Ben alir miydim bilmiyorum ama. Ben daha cok natürel ve dogal renkleri severim. Ben aslinda makyaj kullanma tarihlerine o kadar önem vermiyorum... Biraz daha dikkat etsem iyi olacak. Simdiye kadar hicbir alerjik reaksiyon göstermemem, ileride de göstermeyecegim anlamina gelmez. :) Haklisin.


    Bu arada, ben ilk cekilisimi yapiyorum! Belki katilmak istersin? Katilirsan cok sevinirim! http://passionistaa.blogspot.com/2012/02/ilk-cekilisim-siz-de-katln.html

    YanıtlaSil
  2. bende normalde pek simli sevmemde bu sefer değişiklik yaptım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş canım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil