7 Ekim 2013 Pazartesi

Chanel Precision Beaute Initiale Energizing Multi-Protection Eye Gel



Chanel'in göz altı bakımı sağlayan bu jeli şişkinlik ve morluklada savaşıyor.Göz altındaki ince çizgilerin görünümünü azaltacağını vaad eden jelin çok ince bir yapısı var.Sürüldüğü andan itibaren hızla emilip,yağlı his bırakmıyor.Bu tarz yoğun nemlendirme sağlayan ürünlerde genel olarak hep yağlı bir his kalır ve hemen arkasından makyaj yapmayı zorlaştırır ancak bu jeldeki hızlı emilim sayesinde ürünü sürdükten kısa bir süre sonra göz makyajına başlayabiliyorsunuz.

İçeriğindeki vitaminler,bakır ve magnezyum sayesinde cildi yenileyerek genç görünümünü destekliyor.Mavi zencefil PFA ile doğal bir ışıltı katıp,sağlıklı görünmesini sağlıyor.Düzenli kullanımla,göz çevresini daha sağlıklı,nemli ve ılıştılı tutmayı vaad ediyor.Türkiye satış fiyatı 170 tl civarında.


                                            

6 yorum:

  1. Chanel için uygun bir fiyat birde vaad edilenler %100 garantili ise fıstık gibi bir ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım, vaatleri süper :)

    YanıtlaSil
  3. tatlım, etkileri nasıl oldun sende? göz bakımı önemli bir adım. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Morluğu gidermeyi vaadeden bir çok krem aydınlatıcı gibi ışıltı barındıran kısaca ilüzyon yapıp aslında pekte morlukları geçirmeyen kremler oluyor ama chanele güvenip almalımıyım sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm her kozmetik her kiside ayni etkiyi yaratmaz bilirsin, bu sebeple baskasinda sonuc veren sende vermeyebilir yada veredebilir.bu sebeple bence sample'larindan alip denersen sende yarattigi sonucu daha dogru degerlendirirsin:)

      Sil
  5. Merhaba vaadleri gerçekten iyiymiş güle güle kullan :) Seni mimledim eğer yapmamışsan veya yapmak istersen diye :) http://misspoine.blogspot.com/2013/10/benimle-ilgili-20-gercek-mim.html

    YanıtlaSil