9 Nisan 2014 Çarşamba

Clinique cheek pop allık




Bahar ve yaz sezonunun doğal, çabasız güzellik anlayışına muhteşem bir dokunuş yapan yeni Cheek Pop allıklar, bu yaz sezonunda Clinique’e olan hayranlığımızı bir kat daha arttıracak gibi görünüyor.

Ürünün en çarpıcı özelliği, tende iz bırakmayacak ve fazlalık olarak durmayacak kadar hafif bir dokuya sahip olması. İster pudranızın, fondöteninizin üzerine ister doğal teninize uygulayın, yanaklarınıza doğal bir ışıltı katacak ve varlığını teninizde hissetmeyeceksiniz. Üstelik her cilt tipine uygun olan bu allıkların birbirinden çarpıcı dört farklı renk seçeneği mevcut. 

Bu bahar ve yaz sezonunda Cheek Pop allıklarımızı çantamızdan eksik etmek istememenizin sebeplerinden biri ise ürünün ilham veren ambalajı olacak. Baharın ve yazın gelişiyle açan çiçekler çantamızda da yerini alacak çünkü Clinique Cheek Pop allıklar papatya dizaynı ile ambalajlanmış. Bir yandan çabasız güzelliği elde etmenin keyfine varırken, diğer taraftan kullanmaya kıyamayacaksınız. Bu yaz, ışıltılı ve sağlıklı görünen ten makyajınızın sırrı Cheek Pop olacak!

Basın bültenidir

2 yorum: