28 Nisan 2014 Pazartesi

M.ASAM Magic finish fondöten


M.Asam magic finish fondöten tamda adına yakışır şekilde sihirli bir dokunuşla cilde kusursuzluk veriyor.Fondöten oldukça katı kıvamlı bir yapıda.Bildiğimiz sıvı formlu fondötenlerin aksine çok yoğun .Rengi ilk bakışta benim cildime oldukça koyu gelecek,bunu anca bronzlaşınca kullanabilirm diye düşünürken bu fondöten bir sihir daha yaptı ve yüzümde kendi ten rengimle bütünleşip hiç sırıtmadı.


 Bileğimin iç kısmında kendi ten rengimle ne kadar farklı durduğunu görüyorsunuz.Ben beyaz fondöten bronz bu iş nasıl olacak diye düşünürken denemekten zarar gelmez dedim ve yüzüme uygulamaya başladım.İyikide denemişim yoksa bu renk bana uymaz deyip beonzlaşıncaya kadar boşuna bekletecektim.
 Fondöten oldukça kıvamlı yapıda demiştim ama cilde çok çok az bir miktarını sürmek fazlasıyla yetip artıyor.Kapatıcılığı çok yüksek,ciltteki sivilce vs izleri olanlar mutlaka denesin derim.Bu arada fondöten yüze sürülmeye başlandığı andan itibaren pudramsı bir hal alıyor.Hani normalde fondöteni süreriz hafif nemli bir his bırakır,işte onun yerine tam tersi kuru ve pudramsı bir hale dönüşüyor.Cildi yağlı olanlar çok rahat kullanabilir çünkü fondötenin bir diğer özelliği ise mat bitiş sağlaması ki bu vaadini yerine hakkıyla getiriyor.Sabah saatlerinde sürüp,akşama kadar hiç bozulmadan dayandığını gördüm yani kalıcılığı gayet iyi.Fondöten ihtiyacı olanlar bir denesin derim.

18 yorum:

  1. çok ama çok severek kullandığım bir ürün....

    YanıtlaSil
  2. koyu gıbı duruyor ama yakısmı sıze *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesk ederim:) bilegimde koyu ama yuzume surunce koyuluk kalmadi

      Sil
  3. Watson's da görüp amaan bu kadar koyu renk ne alaka diyip bırakmıştım, şimdi baya merak içersindeyim :/ Güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk bakista cok koyu evet,surunce dagilip cilt rengiyle butunlesiyor

      Sil
  4. çok güzel bir inceleme olmuş. ellerinize sağlık


    fiyatını ve nerede satıldığını da belirtebilir misiniz?

    sevgiler

    www.ojeler.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesk ederim,fiyat bilgim yok cunku satin almadim.watsonslarda satiliyor

      Sil
  5. Çok merak ettiğim bir fondöten canım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Cildinde çok güzel durmuş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Çok merak ettiğim bir ürün, numunesini bulursam muhakkak deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  8. Çok merak ediyordum ama bir türlü almaya fırsat bulamamıştım , gerçekten süper duruyormuş , hemen edineceğim :) teşekkürler

    YanıtlaSil