25 Ekim 2014 Cumartesi

Yves rocher sexy pulp


Yves rocher hem cilt bakımında hemde makyaj ürünlerinde sevdiğim bir marka.Bir çok ürününü de uzun zamandır kullanıyorum.Bu sefer Yves rocher'ın sexy pulp serisinden bir gloss'u 03 Rose vıf 'i inceleyeceğiz.Renk ambalajında yoğun bir pembe gibi duruyor ancak dudaklara uygulandığı anda çok açık hafif bir pembeyle yer değiştirecek.Tabii rengin herkesin dudağında başka duracağınıda hesaba katmak lazım.Sexy pulp serisindeki bir çok ürün gibi tombik şişesinde oldukça uzun süre bitmeden kullanılan bir gloss.


Bu gloss'ta benim en sevdiğim şey dudaklarımda yapış yapış bir his bırakmadan parlaklık verip dudağa sabitlenmesi oldu.Bazı gloss'lar o kadar yapışık bir his yaratıyorki rengini sevsemde o yapışıklık yüzünden kullanmak istemiyorum.Kalıcılığı bir gloss'tan beklenmeyecek kadar uzun,rengi açık olmasına rağmen bir kaç saat boyunca dudağınızda aynı parlaklığı ve rengi görmeniz mümkün.
Benim hem renk hem yapı olarak çok sevdiğim bir gloss oldu.Siz sexy pulp'lardan hangi renkleri denediniz?

6 yorum:

  1. Denemedim hic ama güzel duruyor begendim, noelde indirimler olur bende bakacagim mutlaka, söyle dogal renkte bir tane istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok doğal bir ton bende çok begeniyorum:)

      Sil
  2. Sana ne yakışmaz ki kozmetik perisi:)

    YanıtlaSil
  3. çok yakışmış güle güle kullan !

    YanıtlaSil