21 Kasım 2014 Cuma

Missha pure source sheet maske


Missha kore'nin en ünlü cilt bakım ve kozmetik markalarından biri.Kore markalarının cilt ve makyaj konusunda en iyilerden olması ve koreli kızların bebeksi cildi sayesinde bir çoğumuz Missha'yı denemişizdir.Özellikle bb ve cc kremleriyle meşhur olan marka maskeleriylede oldukça iddialı.

 Missha pure source maske nefis limon kokusuyla cildi temizleyen ve kirden arındıran bir maske.Hatta Kore sağlık bakanlığı tarafından ''kir emici pamuk'' olarak sertifika almış bir ürün.

Bildiğimiz kremsi maskelerden olmayıp,pamuksu bir bez halinde tüm yüze yerleştirilip yarım saat kadar bekletilen bir maske.



Maske içeriğindeki ürünlerle ciltteki pürüzleri ve siyah noktaları temizlemeyi hedefliyor.İlk kullanımdan sonra bile farkettiğim yoğun bir nemlendirme gücü var.Bu arada cildim maskeden sonra oldukça yumuşak ve duru bir hale geldi.Haftada iki-üç kez kullanımı tavsiye ediliyor.
Maskeyi cilde yerleştirdikten sonra 20 dk-30 dk arası bekletip,cilt yüzüyinde kalan maske içeriğini parmaklarla hafifçe boynumuzada yediriyoruz.Sonrasında yıkama vs gibi bir işlem gerektirmiyor.Cildinizi maskenin içindeki sıvıdan kalan hafif nemli haliyle bırakıp o nemi hafif hafif cildimize yediriyoruz ve kurumasını bekliyoruz.
Maskeyi çok sevdim,etkisi oldukça fazla ancak içerik kısmında hassas olanların hoşlanmayacağı bir detay:paraben türevi içeriyor.

Ben maskeyi masanın üzerine koyup fotoğrafladım,yüzüme yapışmış haliyle gösterip korkmayın diye :)) not:evde kimse yokken uygulayın,oldukça komik görünüyorsunuz :))


5 yorum:

  1. Bende maskemi bu hafta sonu uygulayacağım ;)

    YanıtlaSil
  2. Limonlu olan her şeyi sevebilirim sanırım.Temizlik,ferahlık çağrışımı yaptı hemen :)

    YanıtlaSil
  3. Sivilceli sorunlu bir cildim var sizce iyi gelir mi? Ve icinde bir adet mi maske var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorunlu bir cilt için ayrıca bir bakım gerekebilir diye düşünüyorum,önce bir dermatologa danışmakta fayda var ;) evet içinden 1 adet çıkıyor.

      Sil