5 Ocak 2015 Pazartesi

Obagi c vitaminli temizleme jeli


Obagi cilt bakımında profesyonel markalardan biri olup uzun süreli kullanımda harikalar yaratan serilere sahip.Özellikle profesyonel olarak uygulanan blue peel'i varki en sorunlu ciltlerde bile muhteşem sonuçlar çıkarıyor ortaya.Bu gün Obagi'nin c vitaminli serisinden yüz temizleme jelini blog'a konuk ediyoruz.

Obagi c vitaminli seri,solgun ve mat ciltler için üretilmiş aynı zamanda cildin canlılığını geri kazandırmaya yönelik çalışan bir seri.



Bu temizleme jelini aslında serinin diğer ürünleriyle(nemlendirici vb) birlikte kullanılması öneriliyor.En iyi sonucu almak için genelde ürünleri seri halinde kullanmak oldukça faydalı tabii.Ben şuan elimdeki nuxe ürünlerini bitirmediğim için krem grubundan nuxe ile devam ediyorum.

Bu temizleme jeli cildi yoğun şekilde arındırıp ardından gelecek ürünlerin emilimini arttırmak için iyi bir zemin hazırlıyor.Yoğun c vitamini içeriğine sahip olduğundan kullanıma başladığınız birinci haftada cildin daha parlak,daha canlı ve temiz göründüğünü gözlemliyorsunuz.Cilt oldukça yorgun ve yaş olarak ileride ise konsantre c vitamini serumunu da ilave olarak kullanmak nefis bir sonuç yaratır diye düşünüyorum.


Ürün etkilerini kısa sürede gösteren ve cildi canlandıran bir etkiye sahip,bu arada makyaj kalıntısı ve fazla yağıda oldukça iyi temizleyip çok yağlanan ciltleri dengeye sokuyor.Cildi kuru olanlar bu temizleme jeliyle sorun yaşayabilir gibime geldi çünkü yağlı ve normal ciltleri hafifçe kuruttuğunu gözlemledim.Ürün iyi etkilere sahip ancak temiz içerik konusunda hassassanız içerik kısmındaki paraben türleri eminim rahatsız edecektir.Benim için sorun olmaz derseniz,kısa sürede etki gösteren yoğun temizleme etkisine sahip üstelik cildi canlandıran bir temizleme jeli olduğu için denemeye değer derim .

2 yorum:

  1. Benim gibi cildi yağlı olanların sevebileceği bir ürün gibi ;)

    YanıtlaSil
  2. Kuzum ben bu markayı ilk senden duymuştum ürünlerini incelemiştim daha sonra. Ben de en kısa zamanda denemek istiyorum ürünlerini. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil