2 Mart 2015 Pazartesi

Yaşam dükkanı organik hindistan cevizi yağı


Yaşam dükkanı ''zarar vermeden kaliteli yaşamak mümkün''mottosuyla içinde barındırdığı tüm markaların tek yetkili temsilcisi olan bir platform.Bu dünyada hayvanlarında yaşama hakkı olduğuna inanan(bravo), adil ticarete inanan,doğal ve mümkün olduğunca organik üretim olan ürünler satan,tüm ürünlerin tam içeriğini sitesinde yazan bir marka.

Sitelerini yaşam dükkanı inceleyince eşek sütlü vücut losyonundan,cilt bakım ürünlerine,bb kremlerden doğal sabunlara her şeyi bulabilirsiniz.Hayat felsefesi olarak benimsedikleri değerlerden ve ürünlerinin temiz içerikli olmasından çok etkinlendiğim ''yaşam dükkanı''na ait organik hindistan cevizi yağını ilk başta denemek istedim.Yağ tamamen doğal ve ilk bakışta krem gibi bir yapıda duruyor.


Cam kavanozu içerisinde ambalajlanmış ve kavanozun kapağını açar açmaz ilk başta nefis hindistan cevizi kokusuyla büyüleniyorsunuz zaten.Özellikle hindistan cevizi kokusunu sevenlerin bayılacağını düşünüyorum.Bu arada son zamanlarda hindistan cevizi yağı popülerleşmeye başladı özellikle saç bakımında daha çok faydalanılan bu yağdan neredeyse deneyen herkesin çok memnun olduğunu gördüm.Bende bu yağı ilk başta saçlarım için kullanmak istedim.

Ancak katı yapıdaki bu yağı ilk önce içi sıcak su dolu bir kaba koyup yaklaşık 10 dk kadar çözünmesini bekliyoruz.Sıcak su içinde bekleyen cam kavanoz iyice çözünüp tamamen sıvı hale gelince istenildiği bölgede kullanılmak üzere hazır olmuş oluyor.


Saçlarımda neredeyse iki gün kalan hindistan cevizi kokusunun güzelliği bir yana saçlarım yumuşacık oldu,ben bu yağı çok sevdimDediğim gibi ben ilk başta saçlarımda kullandım ancak cilt bakımı ve vucut bakımında da oldukça etkili olduğunu duydum özellikle cildi kuru olanlarda hafta bir uygulama yapmak çok iyi sonuç veriyormuş.Siz hindistan cevizi yağı kullandınızmı?



6 yorum:

  1. Bende organik hindistan cevizi arıyordum benim saçlarıma çok iyi geliyor bu post süper oldu kalemine sağlık canım :)
    Sevgiler
    www.mehtapslifestyle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarıma da çok iyi geldi:) begenmene sevindim sevgiler:)

      Sil
  2. Özellikle saçlarım için kullanıyorum canım ve çok seviyorum. 1-2 haftadır da kayısı yağı ile karıştırarak tırnak diplerime sürüyorum.Tırnak etlerim yumuşacık ve etleri kesilmiş yeni manikür yapılmış gibi oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tirnak etleri ne sürmeyi denememistim söylediğin iyi oldu canım deneyecegim:)

      Sil
  3. Ben de bu aralar organik Hindistan cevizi yağı arıyorum iyi oldu bu yazı :) canım benmari (doğru yazmamış olma olasılığım yüksek) usulü eritmek yerine avucunda oluşturup elinin ısısında eritsen saç için? Ben öyle yapıyorum..
    Bu arada üç gün önce ben de bir blog açtım, umarım ben de senin kadar başarılı olurum. :) bakacak fırsatın olursa olumlu olumsuz eleştiri duymak isterim. İyi günler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde ısırıp sürmeyi denememistim ama deneyecegim:) güzel yorumun için teşekkür ederim tabii ki bakarım bloguna sevgiler:)

      Sil