14 Haziran 2016 Salı

Kiko long lasting stick eye shadow




Kiko'nun birçok ürününü çok beğenip,kullanıyorum ama Long lasting stick eye shadow'lar benim için Kiko'nun favori ürünleri arasında.
Krem farları,color tatoo'ları sevenler eminim Kiko'nun bu kalem formundaki kremsi farlarına bayılacaktır.

Kalem şeklinde olması kullanım açısından kolaylık sağlarken,farı uygulamada bulaştırmama ve dağıtmama açısından da çok pratik oluyor.Bu yüzden krem farları aslında tüm markalar kalem şeklinde piyasaya sürse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.







Aynı serinin altın yansımaları olan bakır renkli kalemide var ve çok beğeniyorum.Bu sefer 37 nolu nefis bir bordo tonuyla aynı kalem farı inceleyeceğiz.İçinde minicik pırıltıları olan bu güzel renk kremsi ve yumuşak yapısıyla çok rahat sürülüyor.Gün içinde oldukça kalıcı bir yapısı var.Eğer çok sıcak ve terlenen bir gün değilse neredeyse tüm gün göz kapağımda olduğu gibi duruyor.

Daha sıcak günlerde ise bu kalıcılık süresi terlemeyle doğru orantılı olarak bir miktar azalıyor ama kalıcılığı yine de hiçte fena  değil.

Yine çok sıcak olmayan günlerde akma yapmaması ise en sevdiğim özelliklerinden biri.Ancak gözkapağınız yağlıysa ve sıcak bir günde sürdüyseniz gün içinde hafifçe akma yapabilir.Benim göz kapaklarım yağlı değil ve neredeyse tüm gün hiç akmadan, bulaşmadan sürdüğüm gibi kalıyor,bu sebeplede bu serideki kalemleri çok sevdim.





Kalemin kalıcılığı,gün içinde akmaması ve benim çok sevdiğim rengiyle son günlerde en sevdiğim farlardan biri oldu.Bu serideki diğer renkleride almayı düşünüyorum.Açıkçası maybelline krem farları çok severdim ama kalıcılığını kıyaslayınca Kiko açık ara önde gidiyor.Birde kalem formunda olduğundan dolayı rahat sürülüyor,kavanoza parmak daldırma gibi bir durum olmayınca çok pratik.Siz bu seriyi denedinizmi?




10 yorum:

  1. Kiko'nun ürünlerini kullanmayan bir ben varım sanırım :( rengine bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu renge bende bayıldım :)elimden düşmüyor son zamanlarda...

      Sil
  2. rengine bayıldım ilk kiko ziyaretimde alınacak listesinde güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminim sanada çok yakışacaktır,teşekkürler:)

      Sil
  3. Bende de bu rengi var ve bayılıyorum! Kesinlikle kalem farları çok başarılı; ama her rengi değil. En son Londra seyahatimden 35 numarasını almıştım. Renk müthiş fakat kalıcılık 0. Ama bendeki diğer 4 renginde böyle bir sorun hiç yaşamamıştım... güle güle kullan sen de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her renkte kalıcılığının aynı olmamasına şaşırdım,bende şuan iki rengi var ikiside çok kalıcı ama 35 no eden öyle merak ettim doğrusu.Teşekkürler :)

      Sil
  4. Yorum gitmedi sanırım :)
    Ben de bu rengine bayılıyorum ve performansları bence de süper! Sadece Londra'dan aldığım 35 numaranın kalıcılığı beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiç durmuyor. Ama onun dışında elimdeki 4 rengin dördü de beni hiç yarı yolda bırakmadı. Güle güle kullan Çağrı'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Kikonun ürünlerini cok merak ediyorum İzmirede açılsa keşke :/

    YanıtlaSil
  6. Bu markayı ben de merak eder oldum, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. Kiko Capacity ilk açıldığında gitmiştim fakat istediğim renkler tükenmişti.Bende toz farlarından aldım.Ama yeni mağazalar açıldığında ilk bakacağım kalem farlarından birkaç renk var.Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil