25 Haziran 2016 Cumartesi

PCO Plasenta maskesi nedir,nasıl kullanılır




                                            

Kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen PCO markası kalitesi, içeriği ile tüketicilerinin beklentisini her zaman ön planda tutmaktadır.  Cildi rahatlatan, derinden temizleyen ürünleri sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmaktadır.   Ciltte meydana gelen deformasyonlara karşı çok yönlü etki sunar.
PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi 
Göz kapakları ve etrafında oluşan çizgilere yönelik olarak geliştirilmiştir. Güçlü içeriği sayesinde hasar gören bölgenin yeniden yapılandırılmasını sağlar. PCO Maske çeşitleri içinde sıkça tercih edilenlerdendir. PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi:
  • Cilt tarafından kolay emilen içeriği sayesinde maksimum nemlendirme ve dış etkenlerden koruma sağlar.
  • Alt- üst göz kapağı ve kenarlarda oluşan kırışıklığı giderir.
  • Pürüzsüz görünüm sağlar.
  • Kırışık ve kuru yapıdaki göz kapaklarına uygulanır.


Ürünün kullanımı: Cilt önce temizlenir. Maskeyi cilde uygulamadan önce göz çevresine parmak uçlarınızla hafif masaj yapmak kan dolaşımını hızlandırdığından daha olumlu etki almanıza yardımcı olur. Diğer aşamada gözler kapalı olarak yüz yukarıya bakar şekilde maske göz üstüne ve kenarına yayılır. Oluşan hava kabarcıkları bastırılır. Ürün kuru ve normal ciltlerde15 dakika, yağlı ciltlerde de en az 20 dakika bekletilmelidir. Maske çıkarıldıktan sonra cildin 6 saat boyunca yıkanmaması tavsiye edilir. Bu sayede ürün etkisini hücresel düzeyde gösterecektir.
PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi ürününde dikkat edilmesi gereken nokta, gelişigüzel kullanılmaması gerektiğidir. Açık cilt yaralarında, 2 ve 3. derece yanık olan ciltlerde, viral ve bakteriyel cilt enfeksiyonlarında, ve bazı kalıtsal cilt hastalıklarında kullanılmamalıdır.
PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi  
Ürün PCO Maske çeşitleri içinde en popüler olan üründür denebilir. Ciltte güçlü bir etki yaratır ve çok yönlü bir etki sağlar.
  • Gözenekleri temizler, açar ve daraltır.   
  • İçeriğindeki özler ideal bakım sağlar.  Aloe Vera, Koyun plecentası, Kollagen, Hyaluronik Asit, Vitamin E, Vitamin C, Kojik Asit, cildinizin taptaze kalmasına ve tazeliğini uzun süre korumaya yardımcı olur.
  • Akne-sivilce oluşumunu önlemeye yardımcıdır. Derinlemesine etkisi ile bunu sağlar.
  • Hassas, alerjiye meyilli olan ciltleri yatıştırır, kızarıklıkları azaltır ve uzun süreli koruma sağlar. 
  • Cildi hücresel düzeyde yapılandırır ve güçlendirir. 
PCO Koyun Plesanta Maskesi Kullanımı:
  • Cilt temizlenir.
  • Soğuk su ya da buz ile hafifçe nemlendirilir.
  • PCO Koyun Plesanta Maskesi cilde yerleştirilir.
  • Kuru ve normal ciltler 15 dakika;  yağlı ciltler 20 dakika bekletir. İşlemden sonra 6 saat cildin yıkanmaması önerilir. 
  • İlk defa kullanım için 5 hafta kullanım devam etmelidir. Devam eden haftalarda haftada 1 ya da iki kez kullanılması önerilir.
Neden Pco Maske
PCO Maske, cildin temelde ihtiyacı olan tüm ihtiyaçların bilincinde olarak sağlıklı kozmetikler geliştirir. Güçlü bir cilt bakımı için maskenin önemini bilerek sunum yapan marka beklenen etkiyi gösterir.

Pco maske ürünleri ve diğer tüm cilt bakım markalarına narecza.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Yüz maskesinden memnunum ama göz maskesini denemedim.

    YanıtlaSil
  2. Ben 4 sene önce bunun göz maskesini kullandım ama gerçekten pek bir sonuç alamadım ne yazık ki :/ belki de o dönemde sonuç alacak bir ihtiyacım yoktu, bilemiyorum. Fakat gayet yararlı bilgiler olmuş kullanacaklar için, sevgiler...

    YanıtlaSil