26 Temmuz 2016 Salı

Kiko 10 saat kalıcı gloss

                                                         


Kiko'nun oje ve dudak grubu ürünlerini çok beğeniyorum.Özellikle creamy gloss'larını bu yaz çantamdan eksik etmiyorum.Kiko'nun dudak ürünlerini beğendiğim için bir değişiklik yaparak 10 saat kalıcılık iddiasında olan double touche gloss'unu da denediklerim arasına almak istedim.


Double touch'ın  çift yönlü gloss başlığı var ve iki aşamayla uygulanıyor. Önce renkli olan gloss sürülüyor sürdükten sonra bir kaç dakika kuruması için zaman tanımak gerekiyor.

Tamamen kuruduktan sonra ise şeffaf renkli kalıcılık sağlayan gloss'u sürüyoruz.

Gloss'u renkli kısmı kuruyunca yapı olarak mat rujlara benziyor ama içindeki pırıltılı ve simler sayesinde parlak görünüyor.

Açıkçası üzerine kalıcılık sağlayan gloss'u sürmeden bu haliyle kullanmak istemem çünkü kalıcı olması için içeriğine eklenen maddeler sebebiyle zamk gibi dudaklarım birbirine yapıştı.






Üzerine bir kat şeffaf gloss'u sürünce o yapışkan his gitti. Kalıcılığının 10 saat olduğu iddiasında olan gloss bu vaadini neredeyse yerine getiriyor. Benim dudaklarımda tüm gün birşeyler yiyip içmeme rağmen ortalama 6 saat hiç bozulmadan kalmıştır. Sonrasında ise makyajımı temizledim,yani 10 saati tamamlamadık ama silmesemde yerinden kımıldamaya pek niyeti yok gibiydi. 




Makyajımı temizledikten sonra gloss'un hala hafif hafif dudaklarımda olduğunu gördüm. İçine ne koydular kalıcı olsun diye temizlenmek bilmiyor. Simler pırıltılar olduğu gibi kalmıştı. 

Açıkçası çok beğendiğim bir ürün olmadı. Özellikle bu sıcak havalarda hem gloss hem Kalıcılığını arttıran parlatıcı oldukça ağır bir his bıraktı. 


Temizlenmeside zahmetli geldi,bu yüzden ben yine gün içinde ihtiyaç duyarsam rujumu tazelerim deyip bitince yenilememek üzere tekrar normal rujlarıma gloss'larıma dönüyorum. 

Tabii gün içinde ruj tazelemek istemeyen ve bu tarz kalıcılığı yüksek ürünleri beğenenler için oldukça iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum.







10 yorum:

  1. Kiko nun farlarini begeniyorum bende ama ruj ürünlerinden testerleri deneyip durup hic aldigim olmadi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farları çok güzel gercektende:)dudak grubu ürünlerine iyi aslinda sadece bu gloss'u pek begenmedim:/

      Sil
  2. henüz hiç kiko ürünü deneyemedim mağazaya gitmeye vaktim olmadı bir türlü ama gittiğimde ilk deneyeceğim allık ve ojeler olacak tabi ki :-))

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürünmüş, ama ağırlık verişi düşündürücü, özellikle sıcak havalarda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesefki ağırlık ve yapışkan bir his bırakması hoşuma gitmedi:/

      Sil
  4. İlk fırsatta kiko ürünlerine bakacağım :)

    YanıtlaSil
  5. bu çıkmayanlar benim dudaklarımda zaman geçince parça parça duruyor ve çok çirkin görünüyor :/ artık bir de kim bilir içeriğinde ne var ki böyle çıkmadan duruyor demekten kendimi alamıyorum :/

    YanıtlaSil