13 Temmuz 2016 Çarşamba

Lancome travel chic palet



Herkese merhaba ,makyaj paletlerini çok seviyorum ve özellikle seyahatlerde ayrı ayrı bir çok ürünü yanıma almak yerine bazen tek bir paleti almak daha pratik geliyor.Son günlerde en sevdiğim ve sık sık kullandığım paletlerden biri Lancome travel chic palet.

Icinde altı farklı tonda far,maskara,iki ruj,pudra ve bir tane de allık var.Pudra için minik bir pudra süngeri Farlarının için aplikatör ve rujlar için ise ruj fırçası da bulunuyor.







Farlarının pigmentasyonu oldukça iyi,herhangi bir baz kullanmadan renklerini parlak ve canlı şekilde veriyorlar.

Bu paketteki farlardan en çok beyaz ve asker yeşilini sevdim,elim sık sık bu renklere gidiyor.

Kalıcılıkları ortanın üzerinde ,neredeyse gün boyu sabit şekilde kalıyor.Ancak çok sıcak havalarda terlemeninde etkisiyle kalıcılık süresi bir parça azalıyor.






Paletin içinde şeftali renkli bir allık var,tonunu çok sevdiğim bu allık keşke biraz daha pigmentli olsaydı çünkü fırça ya oldukça fazla miktarda ürün almama rağmen rengini tam olarak vermeyip sadece hafifçe renklendiriyor.





Paletin içinde iki farklı tonda ruj var.Biri açık pembe,diğeri ise fuşya rengi.Açık pembe sürüldüğünde renksiz dudak parlatıcısı gibi şeffaf bir hal alıp içindeki minik simlerle birazcık ışıltı veriyor.

Fuşya rengi olan ise oldukça pigmentli olduğundan dolayı  rengini yoğun olarak belli ediyor.Pembe tonlu olan pek kalıcı değil ama fuşya renkli olan çok kalıcı bir yapıya sahip.Hatta ruj dudaklarımdan silindiğinde bile geriye hafif bir renk bırakıyor.






Pudrasının rengi bana çok açık geldiği için pek kullanmıyorum .Maskara sını ise ayrı bir yazı olarak inceleyip yazacağım.

12 yorum:

  1. Ay ama bu çok güzel ya bayıldım renklerine :)) Makyaj paletlerini bende çok seviyorum güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum bu paleti,teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazi olmuş. Ben böyle seyahat kiti olduğunu hiç bilmiyordum Lancome un. Çok pratik bir set. Ambalaj güzelliği de bir ayrı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajıyla ilk görüşte aşk yaşadık zaten,teşekkür ediyorum:)

      Sil
  3. Makyaj paletlerini hem günlük hemde seyahatlerde kullanmayı çok seviyorum.Lancome paletlerin kaliteleri de çok iyi oluyor bence.Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende özellikle seyahatlerde çok pratik buluyorum,bir sürü farklı ürünü yanıma almak yerine bu tarz bir palet kurtarıcı oluyor:)teşekkürler filiz'cim:)

      Sil
  4. Süpermiş bayıldım, güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  5. Bu paletlere ben de bayılıyorum. Genelde bende olanların pigmentasyonları zayıf oluyordu; ama, bu epey güzelmiş. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu paletin farlarının pigmentasyonu oldukça iyi,pigmentasyonu az olan ruj çıktı başak'cım :)teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  6. güle güle kullan renkleri falan çok güzelmiş :-))

    YanıtlaSil
  7. Ben de böyle bir travel set kullanmıştım Lancome un. Allığı gayet güzeldi, ama pudrası bembeyazdı :/ en çok rujların seviyordum

    YanıtlaSil