21 Temmuz 2016 Perşembe

Nuxe çok amaçlı Kuru yağ



Nuxe Fransa'nın Dermokozmetik alanında kaliteli ve çok satan ürünleri olan bir markası.Türkiye'de de hiç azımsanmayacak bir Nuxe tüketicisi var.Bende içerikleri oldukça iyi ve bitkisele çok yakın olduğundan(birçok üründe %98) özellikle hamileyken cilt bakımında Nuxe ürünlerini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım.Bu yağında içeriği %97,8 bitkisel.

Nuxe'ün çok amaçlı kuru yağıyla belki birçoğunuz çok önceden tanıştı,belkide benim gibi tanışıyor.Bu kuru yağ Dünya'da her 6 saniyede 1 adet satılıyor son yılların favori kozmetik ürünü haline geldi.

Bu yağ hem saça hem vücuda hemde cilde sürülen çok amaçlı yağlardan.Bazılarımız saça sürülen bir ürünü cilde de sürmek ağır gelmezmi diye düşünebilir ama asla ağır gelmiyor.

İçeriğinde


-Fındık yağı
-Tatlı badem yağı
-Hodan yağı
-Sarı kantaron
-Macademia yağı
-Kamelya bitkisi 


bulunan bu yağ E vitaminide içeriyor.





Bu yağı saç diplerine masaj yaparak kullanabiliyorsunuz,saçları besleyip parlatıyor.Tabii sonrasında yıkamak şart ,yıkanmadığında hafiften yağlı bir görüntü kalıyor.Tüm saça bakım olsun diye uygularsanız saçlarınızın yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

Cildime kullandığımda şaşırtıcı bir durum ama cildimde anında emildi ve hiç yağlı his bırakmadı.Tabii çok sıcak yaz günlerde üzerine makyaj yapacak kadar değil ama akşamları cildime sürüp olduğu gibi bıraktım ve hiç rahatsızlık vermedi.Bu arada bu yağı bir çok makyöz makyajlarında hafif bir ışıltı vermesi için makyaj altına baz olarakta uyguluyor.Bazıları ise fondötenle karıştırıp daha doğal ve parlak duran bir fondöten elde ediyor.

Makyaj temizleyici olarakta kullanımı var ancak ben bu kadar değerli bir yağı makyaj temizlemek için harcamaktan yana değilim,bakım amaçlı cildime sürüp bırakıyorum.





Vücudu nemlendirmek için duştan sonra tüm vücuda hafif masajla sürülmesi tavsiye ediliyor,cildi nemlendirmesi mükemmel ve verdiği hafif doğal ışıltı ise muhteşem duruyor.Yaz akşamları kısa etekler ve elbiseler giyildiğinde bacaklara hafifçe sürmek çok şık duruyor.

Bu arada bu yağın birde simli versiyonu var.Daha fazla ışıltı sevenler için biçilmiş kaftan olan simli versiyonunu ben biraz fazla ''parlak''bulduğumdan içeriği sadece yağdan oluşan bu ilk versiyonunu daha çok seviyorum.Siz nuxe kuru yağ kullandınızmı,yada aynı amaçlı kullandığınız başka hangi yağlar var?

18 yorum:

  1. Bu ürünü daha önce de görmüştüm. Olumlu yorumlar var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kullananlar çok beğeniyorum,bende çok memnun kaldim:)

      Sil
  2. Kozmetikle çok ilgili değilimdir ama bloguna uğrayıp bir selam vereyim dedim :) Kuru yağ da mı çıkmış o_O Sevgiler canım ❤

    YanıtlaSil
  3. Çok fazla yağ deneyimim yok.Zaten Nuxe varken fazlasına gerekte yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiye kadar piyasadaki tün bakım yağlarını denedim desem abartmış olmam sanırım ama nuxe un yerini hiçbiri tutmaz:)

      Sil
  4. Çok seveni var bende merak ediyorum ama acil olmadıgından alamadım bi türlü :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullananlar hep olumlu yorumlarda bulunuyor,ayrıca dünya starlarininda tercihiymis:)

      Sil
  5. kokusu bir harika bunu da seviyorum ama ışıltılısı daha da harika bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu gerçekten çok güzel cnm,ben daha çok bakım amaçlı olarak saçıma ve cildime kullaniyorum o yüzden ışıltısız olanı tercih ediyorum ama dekolte bacak bölgesi için kullanmak isteyenlerde ışıltılı harika duruyor:)

      Sil
  6. sıkça duyduğum bir ürün ama henüz kullanmadım, herkesin çok memnun olduğunu okuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullananların çok memnun kaldığı bir yağ,bende çok sevdim:)

      Sil
  7. Benimde çok sevdiğim ürünlerden birisi, kokusunu çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  8. ışıltılı olana bende bayılanlardanım....

    YanıtlaSil
  9. Ben de saç uçlarıma kullanıyorum ama azıcık kaçırınca yağlı durmasından pek hoşnut olmuyorum. Yüzüme yağ sürmeyi çok sevsem de nedense bu yağı hiç denemedim. Yapısı çok ağır diye düşündüğüm için sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçlarda az az kararında kullanmak gerekiyor sanırım,ciltte yağlı his bırakmıyor rahatlıkla kullanabilirsin:)

      Sil