22 Nisan 2017 Cumartesi

Elizabeth Arden lip balm




Herkese merhaba, Elizabeth arden 8 hour serisinin üçlü kofresindeki  lip balm bu gün mercek altında! 

Bu seriyle alakalı diğer yazılarımda bahsettiğim üzere tedavi edici özelliği ön planda olan 8 hour serisi klasik 8 hour kremi ve el kremiyle benim çok beğendiğim ürünler oldu.Bu seriyi özellikle cildi hassas,kuruyup pullanan ve yıpranmaya müsait yapıda olanların çok seveceğini düşünüyorum.

Lip balm'ı da aynı kremleri gibi yoğun nemlendirme özellikli.Bu nemlendirme özelliği hem soğuk havada çatlayan dudaklar için birebir hemde güneş altında hassaslaşan dudaklara.

Çok hafif kendine has bir kokusu var,rahatsız edici değil.Lip balm kendi kategorisindeki her üründe olduğu gibi dudaklarda bir parça ağırlık hissi bırakıyor ama hangisi bırakmıyorki zaten?

Ayrıca bu kadar çabuk dudaklarımdaki çatlakları ve kurulukları tedavi eden başka bir lip balm henüz görmediğimden  o ağırlık hissini hiç sorun etmedim.

Yapı olarak aynı minik kavanoz ambalajlardaki Blistex'ler gibi hafif yoğun macunumsu.

Nemlendirme,tedavi etme ve koruma olarak üç ayrı etkisiyle harika bir ürün.



7 yorum:

  1. Ay çok beğendim. Nereden bulabiliriz? Fiyatı ne kadar? Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Duty Free'de bakıp bakıp almadığım bir ürün; ama, bu seferki seyahatimde muhtemelen alacağım bu yazından sonra :) Güle güle kullan Çağrı'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Sivilce lekelerinde de etkili olması şahaneymiş.Sırf bunun için bile deneyebilirim...

    YanıtlaSil
  4. Birsey soracam peki bu leke kremini kullandigimiz takdirde gunluk hayatta yaptigimiz maskeleri yapabilir miyiz yani bir yan etkisi olur mu acaba

    YanıtlaSil
  5. Birsey soracam peki bu leke kremini kullandigimiz takdirde gunluk hayatta yaptigimiz maskeleri yapabilir miyiz yani bir yan etkisi olur mu acaba

    YanıtlaSil