3 Ocak 2012 Salı

Dior capture total serum fondöten

Dior'un fondötenlerini seviyorum,oldukça iyi ürünler.Bu sefer Dior capture total serum fondöten aldım.Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.Bundan önce yine Dior skin forever kullanıyordum oda iyiydi ama capture total'in kapatıcılığı daha yüksek.Tabii serum özelliğide var.Bu fondöten cildi içindeki serumla beslerken,spf 15 'le güneşten koruyor.Aynı zamanda cildinizde ince kırışıklıklar varsa görünümünü azaltıyor.

Fondöten'in yapısı çok güzel,sürüp çıktıktan sonra yağl yağlı parlayan bir cilt oluşturmuyor.Kalıcılığı ise süper.Hatta şöyle diyeyim,fondöteni elimin üzerine sıkıp ordan fırçayla yüzüme sürüyorum.Makyajımı tamamlayınca elimi yıkayıp kalan fondötenleri çıkarmaya çalıştığımda en az iki kere ellerimi sabunluyorum yoksa fondöten kalıntısı bariz görünüyor.O derece kalıcı yani :))
Yapısını görmeniz için elimin üzerinde fotoğrafladım.

Fotoğrafta net çıksın diye oldukça kalın bir şekilde uyguladım.Kendi ten rengimden daha koyu tonlar seçiyorum,cildi daha bronz,sağlıklı gösterdiği için.Ama eğer kendi cildinizle aynı tonlarda bir fondöten alacaksanız Dior alırken dikkat edin.Dior'un fondötenleri cilde uygulandıktan sonra cildin ısısıyla biraz koyulaşıyorlar.Aklınızda olsun .

10 yorum:

  1. pericim görünüş olarak gayet hoş görünüyor cnm mat durması, parlamaması çok güzel, zira matlık vaadeden fondotenler bile sonradan çok parlıyor, özellikle yüzünde flaş patlayınca fotoğraflarda ruh gibi oluyosun maalesef başıma gelmedi diil, o yüzden bi ton koyu almak çok mantıklı ;)

    YanıtlaSil
  2. Dior'un 2 fondotenini (forever ve nude)yüzüme denettim ve nefret ettim, koyu ve pembe tonlu. clinique ve clarins bile ondan güzel bence. hayatta o parayı vermem ama tercih meselesi tabi

    YanıtlaSil
  3. Dior'u da seçeneklerim arasına ekleyeceğim gelecek sefere fondotenim bittiğinde, ikna oldum:)

    YanıtlaSil
  4. canım merhaba ama bu baya koyu durmuş senin tenine sanki yada resımde öyle çıkmış , diorlarda böyle bir sorun var durdukça koyulaşıyor ben sadece Dıor Nude fondotenden memnun kaldım bidaha alırmıyım almam o kadar para etmez dior fondotenler bence...Forever desen o da hayal kırıklığı oldu bende :( capture total'i denemedim, bilmıyorum sen güzel diyorsan güzeldir elbette iyi günlerde kullan tatlım...;)sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. @cecilia,cnm bu fondöten özellikle fotoğraf çekimlerinde güzel sonuç veriyor.Dediğin gibi matlığı iyi :)

    @aytül,aslında nude çok beğenilen bir fondöten genel yorumlar hep iyi.Ama kozmetik ürünler her bünyede aynı etkiyi vermez biliyorsun.Birine iyi gelen diğerinde kötü durabilir :)

    @bakım günlüğü,cidden iyi bir fondöten tavsiye ederim :)

    @my princess,cnm ben fondöten elimde iyice belli olsun diye çok kalın bir şekilde sürüp bıraktım,ince bir kat geçtiğim zaman kendi tenimden bir ton koyu gibi duruyor.Dior fondötenleri ben beğeniyorum cnm özellikle nude ve capture total bende çok iyi durdu.Forever'ın kapatıcılığı azdı :)

    YanıtlaSil
  6. bende severek kullanıyorum bu fondoteni:)

    YanıtlaSil
  7. tam istediğim özellikler.. mutlaka deneyeceğim.
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. selam kozmetikperisi
    blogunu yeni kesfettim ve cok begendim.
    bu fondoten benim vazgecilmezim uzun suredir kullaniyorum.
    gecenlerde elim guerlain lingerie fondotene gitti almis bulundum :)
    ama su ana kadar kullandiklarimin icinde en iyisi dior capture.
    dior capture total in bir de high definition olani var.
    aralarindaki fark nedir? kullandiysan fikrini merak ediyorum.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. teşk ederim :)
    Dior capture total zaten hd,ben başlıkta hd yazmadım o yüzden farklı bir şey zannetmiş olabilirsin.Hd olması ürünün yüksek kapatıcılıkta olmasını ve ciltteki ton farklılıklarını tek renge indirgemeyi sağlıyor.

    YanıtlaSil