4 Kasım 2014 Salı

Bioderma Matricium ile cilt yenilenmesinde yeni bir çağ başlıyor.



Matricium Bioderma'nın cilt yenilenmesini hızlı bir şekilde gerçekleştiren mucize ürünlerinden biri.30 paketlik ambalajında satılıyor.Bu 30 minik şişeyi her gün bir tane olmak üzere kullanıyoruz.Bir ay sonunda cilt yenilenmiş,hatları düzgünleşmiş ve sanki 20 yaşındaymışçasına aynı işlevleri yerine getirir hale geliyor.
Belkide en önemlisi cildin gençliğinin yapı taşları olan Kolajen,Elastin ve Gag'ların yeniden üretimini sağlıyor.Ben ambalajı yeni bitirdim ancak daha 30 paket bitmeden yaklaşık 15. paketteyken bile etkisini ciddi anlamda hissetmeye başlamıştım hatta İnstagramda'da yazmıştım bunu.Her gün akşamları kullanılması öneriliyor,kullandığım süre ve sonrasında artık her sabah cildim pamuk gibi ve oldukça duru bir şekilde uyanıyorum ama en önemli etkisi cildimde toparlanma ve dirilik sağlaması oldu.


Matricium'u yılda dört kez mevsim geçişlerinde kullanmak öneriliyor.Cildin en hassas olduğu zamanlar mevsim geçişleri olduğu için hem cildi desteklemek hemde o mevsim boyunca ciltte kirli havanın,sigara dumanının,UV ışınlarının cilde verdiği zararı onarmak için yılda dört kez uygulamak çok faydalı.
Bu arada Matricium'u kullanırken hali hazırda kullandığınız serum veya başka cilt bakım ürünleri varsa ikisini birarada kullanmaya devam edebiliyorsunuz.Matricium başka cilt bakım ürünleriylede kombin edilebiliyor.Aslında ilk bakışta serum gibi görünsede Matricium bir serum değil.



Yapısı su gibi,akışkan ve kokusuz.Cilde pat pat yaparak,sürmeden uyguluyoruz.Göz çevresinde sadece kaz ayaklarına uygulanabilir ancak göz altlarına uygulamamak gerekiyor.Ben Matricium'u çok beğendim,mucize gibi bir ürün.Zate 14 yıllık araştırmanın ve 70'ten fazla bilimsel çalışmanın sonucunda ortaya çıkmış.Bu arada Matricium biyolojik gençleşmeyi garanti eden sayılı ürünlerden biri.


İçeriğinde Peptitler,Amino asitler,hyalüronik asit,karbonhidratlar,Vitaminler,mineral tuzlar,İnükleotitler,iz elementler bulunuyor.Bu güzel içerikle,ambalaj bitinceye kadar her akşam bir tane matricium kullanıldığında;
Cilt dokuları ve hücreleri yeniden üretilmeye başlıyor,cilt yenilenip enerji seviyesi artıyor.Cilt daha genç görünmeye başlıyor.Sonuç olarak ise daha yoğun bir cilt ve daha belirgin cilt hatları oluyor.


Paketteki şişeler beşli olarak sıralanmış.Kullanacağınız şişeyi hafifçe yana çevirince diğerlerinden ayrılıyor.Kapağı ise yine aynı şekilde açılıyor. Ortalama olarak içinden alt fotoğraftaki kadar sıvı çıkıyor bu sıvı hem tüm yüze hemde boyun bölgesine yetiyor.Matricium'u cilt temizlendikten sonra kullanıyoruz.Uyguladıkta sonra ciltte çok hafif bir gerilme kuruluk oluyor sonraında nemlendirici ile cilt bakım rutinine devam edildiğinden kuruluk hemen kayboluyor.Ben Matricium'u çok beğendim ve artık yılda dört kez olmak üzere cilt bakım rutinime dahil ettim.Ortalama satış fiyatı satış noktasına göre değişmekle birlikte 184 tl ile 220 tl arasında.Biraz araştırınca kampanyalı satış yapan kozmetik alışveriş sitelerinde uygun fiyata bulmak mümkün.




4 yorum:

  1. Ben de kullaniyorum,cok memnunum...magic water..

    YanıtlaSil
  2. Kaç yaşından itibaren kullanılabilir. Bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Kaç yaşından itibaren kullanılabilir. Yaş aralığı varmı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben 25 li yaşlarımdan sonra bu tarz ürünleri cildimin ihtiyacı olduğu için kullanmaya başladım ama en doğrusu bence biodermaya mail atıp sormanız olur çünkü her cilt için uygun olurmu bilemiyorum.yanlış yönlendirmek istemem sevgiler:)

      Sil