16 Kasım 2014 Pazar

Gosh lip lacquer


Gosh markasında en sevdiğim ürünlerden biri Lip lacquer'lar oldu.İlk bakışta oje şişesini andıran görüntüsüyle şaşırtsada bu minik gloss'lar çok başarılı.Lip lacquer'lar ikiye ayrılıyor,bir kısmı opak ve tam olarak rengini veren yapıda bir kısmı ise yarı şeffaf.Yarı şeffaf olanlar rengini yarı yarıya verip hafif renkli bir parlatıcı gibi duruyor dudakta.Opak olanlar ise tam rengini verip dudağın kendi rengini siliyor.Ben bu seride opak olanları daha çok sevdim.Bendeki rengi 005 crispy lips,tam opak ve nefis bir ton.Pembe ve tonlarından hoşlananlar bu hafif fuşyaya doğru kaçan renge bayılacak düşünüyorum.


Uygulanışı bildiğimiz gloss'lar gibiyken yapısı hafif kalıcı rujlara benziyor.Yoğun ve kıvamlı bir yapısı var.Kalıcı ruj gibi dudağa tam sabitlenmiyor tabii ama kalıcılığı çok çok yüksek.Sürdükten sonra uzun saatler bir şeyler yiyip içmenize rağmen rengi tam olarak dudağınızda görmeniz olağan.Pigmentasyonu tam opak yapıda olduğu için çok iyi.Bir kere uygulanması halinde dudağın doğal rengini görmek imkansız.


 4ml'lik ambalajında satılıyor.Ben şişe tasarımını çok sevdim,oje gibi duruyor ama minicik ve sempatik bir görüntüsü var.İlk denediğimden beri sık sık kullandığım gloss'larımın arasına girdi.Bu arada aynı seride kırmızı rengi varki onuda mutlaka deneyin derim,oda opak yapıda ve kırmızının en güzel tonlarından biri.Ten rengi olan yarı şeffaf rengi ise doğal makyajlar için güzel bir ton.


8 yorum:

  1. İlk bakışta bende oje sandım :) tasarım harika ama gosh hala mersine gelmedi deneyemiyorum. blogger arkadaşlarım sayesinde gosh gelince alacaklarımı listelemekle yetiniyorum sadece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk bakışta oje şişesi gibi duruyor üstünde Lip lacquer yazması bende öyle sanacaktim:)

      Sil
  2. İndirimde koyu kırmızı olanı aramış bulamamıştım.Senin renginde çok güzelmiş.Güle güle kullan pericik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu kırmızı rengi nefis bir renk gercekten:)teşekkür ederim

      Sil
  3. Gosh ürünlerini çok sevdim ben..indirimde alınacaklar listesine ekledim bu seriyi ..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Rengine bayıldım yaa sanada çok yakışmışş :* :)

    YanıtlaSil
  5. Rengi çok güzelmiş ama sana da çok yakışmış canım :) İndirimde o kırmızıya ben de bakacağım.

    YanıtlaSil