14 Kasım 2014 Cuma

Paul mitchell tea tree şampuan


Paul mitchell şampuanlar dokuz farklı serisi ile profesyonel saç bakımında öncü markalardan biri.Dokuz farklı ürün grubu,saçların ihtiyacına göre hazırlanmış.Ben Tea tree serisini denemeye başladım.Bu seri çay ağacı yağı,nane ve lavanta ile hazırlanmış bir seri.Saçları canlandırıcı bir terapi niteliğinde olan şampuan ve kremi aslında banyo sırasında yoğun nane kokusuyla bir tek saçlarımı değil beni bile ferahlatıyor.Özellikle anında canlanma ve ferahlama için bu seriyle banyo yapmak ciddi anlamda rahatlatıyor.Duştan sonra tüm banyo hatta ev nane ferahlığında olursa hiç şaşırmayın çünkü yoğun bir aroması var.Bu şampuan ve kremi saç derisini uyarıp,deri altındaki kılcal damarlarda kan dolaşımını hızlandırarak saçları dipten uca besliyor ve kuvvetlendiriyor.


Şampuanı ilk kullandığımdan beri yoğun olarak saçlarımın daha parlak ve canlı olduğunu görüyorum.Sanırım yoğun nane ve tea tree(çay ağacı yağı) saç derisini ciddi anlamda uyardığı için saçlarımda canlanma var.Tabii içeriğindeki tea tree kepeğede çok iyi geldiği için olan kepek sorununu ortadan kaldırıyor.Saç dökülmesi konusunda da etkili bir ürün ancak ben uzun zamandır dökülme sorununa çare aradığımdan başka ürünlerle dökülme sorunumu şimdilik hallettim:) Serinin saçları şekillendirmek için tea tree styling gel ve saç nemlendiricisi de var.



Ürünler çok ve oldukça etkili,vaadlerini yerine getiriyor ancak içerik kısmında sağlıklı içerikten yana olanlar ne yazıkki hayal kırıklığına uğrayacak çünkü içerik kısmında bir çok paraben türevini görmek mümkün.İçeriğe çok takılmıyorum diyenler Paul Mitchell ürünlerini makas kuaförlerde bulabilirler.

2 yorum:

  1. Merhabalar saç dükülmenize nasıl çare buldunuz? yıllardır aynı sorun bende de var ve çözüm bulmaya çalışıyorum. çözümünüzü paylaşırsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar saç dükülmenize nasıl çare buldunuz? yıllardır aynı sorun bende de var ve çözüm bulmaya çalışıyorum. çözümünüzü paylaşırsanız sevinirim

    YanıtlaSil