31 Ocak 2015 Cumartesi

Yves rocher tradition de hammam argan kili maskesi



Geçtiğimiz yves rocher indiriminde denemek istediğim bir kaç parça ürün almıştım,o ürünlerden biri de argan kili içeren bu maske.Bu maskeyi merak etmemin asıl sebebi hem saçlara hemde cilde uygulanan bir maske olmasıydı.Yağ bazlı ürünleri hem saça hem cilde uyguluyoruz ama bildiğimiz krem formlu bir üründe bunu hiç denememiştim.Maske ilk kullanımda güzel kokusuyla cezbediyor,zaten yves rocher güzel kokulu ürünlerde başı çekiyor:) gerçi parfüm ve koku hassasiyeti olanlar bundan hoşlanmayacaklar diye düşünüyorum.






Maske çamursu bir renk ve yapıda, ıslak cilde ve saça uygulanıp yaklaşık 5 dk bekletilip temizlendiğinde yumuşak ve parlak saçlar,yine parlak ve nemli bir cilt vaad ediyor.Ben maskeyi ilk önce cildimde denedim.Islak cildime sürüp 5 dk kadar bekletip ılık suyla duruladığımda cildim daha nemli ve dinlenmiş görünüyordu ama çok fazla bir etkisini gördüğümü söyleyemem.İkinci denemem ise saçlarımda oldu,maalesefki saçlarda da oldukça zayıf kalan bu maskeyi pek sevemedim.






 Duşta nemli saça uygulanıp aynı ciltte olduğu gibi 5 dk bekletilip durulanıyor ama durulandıktan sonra saçlarımda vaad edildiği gibi yumuşaklık yada ektra bir parlaklık olmadı.Ben bu sebeple maskeyi cildime kullanarak bitirmeyi düşünüyorum,raf ömrü 6 ay olan ürün içerisinde maalesef paraben türevleri barındırıyor.Satış fiyatı 44.90 TL olan ürün indirimle 26.90 TL'ye düşmüştü.





3 yorum:

  1. Bu seri hakkında farklı beklentilerim vardı.Yazını okuduğum iyi oldu canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu serinin duş yağını seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar ilginç, hem saça hem cilde uygulanması. İkisi bir arada tarzı ürünleri hiç sevmiyorum ben maalesef. Ben de bu serinin peelingini seviyorum.

    YanıtlaSil