28 Temmuz 2016 Perşembe

Lancome siyah göz kalemi

                                                     


Siyah göz kalemi tüm kadınların hep en iyisini aradığı,akmayanını bulunca vazgeçmeden yıllarca aynı markayı kullandığı makyaj malzemelerinden biri belkide.

Bende birçok markanın farklı siyah göz kalemlerini kullandım ve kullanıyorum.Farklı markaları denemeyi sevdiğim için ve daha iyisini aradığım için piyasadaki birçok kalemi denemişliğim vardır.

Bu seferde Lancome'un siyah göz kalemini denedim ve blog'da yer vermek istedim.




                                                    



Kalemin olumlu yönlerinden başlarsak

-Akıtmama konusunda performansı çok yüksek.Sabah sürdüğümde akşam üzerine kadar sabit kalıyor.Akşama doğru hafifçe akma yapıyor ama uzun saatler boyunca hiç akmaması benim için yeterli oldu.

-Kalemin yumuşaklık seviyesi tam orta karar.Çok yumuşak olanlar kırılıp dağılıyor ve çabuk akıyor,sert uçlu olanlar ise sürerken zorluyor.Yumuşaklığı orta seviyedeki bu kalem hem kolay sürülüyor hemde kalıcılık açısından oldukça iyi.



       
                                                     

Olumsuz yönleri ise çok fazla olmamakla birlikte

-Siyah rengi benim istediğim kömür karası koyuluğunda değil.Evet siyah ama benim istediğim koyulukta değil.


Genel olarak değerlendirdiğimde açıkçası fiyat-performans açısından karşılaştırma yaparsam nyx siyah sürme ile aynı performansta.Nyx sürme kömür karası gibi istediğim koyu siyahlığı veriyor ve kalıcılık açısından oda çok iyi ama fiyat bakımından çok daha uygun.Bu açıdan bitince alırım dediğim ürünlerden değil.


11 yorum:

  1. Fiyatına baktığımda bir kaleme vereceğim aralıkta değil.Şimdiye kadar hep aldığım setlerin içinden çıkan seyahat boylarını kullandım ve çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende fiyat performans kıyaslaması yaptığımda aynı performansı sergileyen çok daha uygun fiyatlı ürünler olduğundan yanayım o yüzden tekrar alınacak ürünler grubuna girmiyor:)

      Sil
  2. uzun süre akmadan kalması güzel, kapaklı gözlerim var bu yüzden kalemler akıp bulaşma yapıyor genelde, yumuşak kalemler de kullanım kolaylığı sağlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapaklı gözlerde üste yapışması kötü oluyor gercektende akmayanini bulmak önemli:)

      Sil
  3. bu konuda dior'u tek geçerim evet pahalı ama hiç akmaz bulaşmaz ve dayanır :-)) gerçi aynı performansı biraz eksiği ile essence'de gösteriyor onu da deneyebilirsin..

    YanıtlaSil
  4. Malesef fiyatından dolayı asla alamıcagım bir göz kalemi yinede teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Siyah göz kalemim dışında başka renk göz kalemim yok diyebilirim :))

    YanıtlaSil
  6. Ben de her yönünü çok seviyorum bu kalemin, tek eksisi keşke simsiyah olsa :/

    YanıtlaSil