30 Kasım 2014 Pazar

Gosh Boombastic XXL volume maskara


Gosh markasının Gratis mağazalarında yerini almasıyla birlikte herkes Gosh'un ürünlerini merak etmeye başladı.Bu merakı en son Gratis'e yeni geldiği zamanlarda Essence ve Wetn wild için yaşamıştık hatırlarsanız.

Şimdi de sırayla Gosh'un ürünlerini denemeye başladık.İşin doğrusu Gosh'un ürünlerini çok beğendim ve şimdiye kadar denediklerimden de hep memnun kaldım.Bu olmamış dediğim bir ürün şimdilik çıkmadı.Bu gün ise sizlerle Boombastic XXL volume maskarayı inceleyeceğiz.



Maskara'nın adından da anlaşılacağı üzere kirpikleri oldukça fazla uzatıp belirginleştireceğini vaad eden bir maskara.

Benim kirpiklerimin doğal halini alttaki fotoğrafta görebilirsiniz.Fazla uzun olmayan,belirgin olmayan ince kirpiklerim var.Bu sebeple ben hep hem uzatan hem dolgunlaştıran rimeller arıyorum.


Kirpiklerime Gosh Boombastic maskarayı tek kat olarak uyguladıktan sonraki halini aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.Kirpiklerimi oldukça güzel uzattı ve yapıştırmadan tek tek ayırdı.
Bu özeliğini çok sevdim çünkü bir çok rimel özellikle kirpikleri uzatıyorsa bolcada yapıştırıp sevmediğim bir görüntüye neden olur.Boombastic'te bunu yaşamadım.

Kirpiklerimi yoğun şekilde belirginleştirdi ve benim gibi kısa kirpikli birinden beklenmeyecek bir performansla oldukça uzun görünmeye başladılar:)


Boombastic'in kendisinin de vaad ettiği gibi uzatma etkisi çok yoğun ve güzel ancak benim gibi ekstra dolgunluk arayanlar için bir tık eksik kalan bir ürün.
Dolgunluk verme konusunda pek etkisi yok zaten öyle bir iddiasıda olmadığı için rimelin eksisi diyemem ancak benim gibi iki etkiyi bir arada isteyenler için biraz eksik kalabilir.

Benim kirpiklerim oldukça dolgun sadece uzatsın yeter diyenlerdenseniz eğer bu rimele bayılacağınıza eminim.

6 yorum:

  1. Bu maskaradan oldukça memnun kaldım.Hatta beklentimi karşılayan nadir maskaralardan biri oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Bende çok merak ediyorum bu rimeli. Peki gün içinde kuruyup dökülüyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, herhangi bir dökülme sorunuyla karsilasmadim:)

      Sil
  3. Bende çok merak ediyorum bu rimeli. Peki gün içinde kuruyup dökülüyor mu?

    YanıtlaSil
  4. Dökülmüyor ama akıyor , yağlı gibi.Fırçası süper, ama ben akmasından ötürü kullanamadım

    YanıtlaSil