29 Ağustos 2016 Pazartesi

Lilafix professionel saç bakımı


                                               

Merhaba!bugün blog'da saç bakımı için son günlerde denediğim Lilafix markasının ürünlerinden bahsedeceğim.

Öncelikle Lilafix 10 yıldır Türk kozmetik sektöründe yer alan bir marka olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum.Ben Lilafix ürünlerine özellikle kuaförlerde çok sık rastlasamda marketlerde ve kozmetik mağazalarında da satılıyor.

Yani hem profesyonel hemde tüketici için piyasaya sürülmüş ürünleri olan Lila kozmetiğin Lilafix,Sea color ve Viored markalarıda mevcut.Ürünlerine göz atmak isterseniz tıktık





Markanın Keratin complex şampuanı keratin yağı içeriyor ve uzun süreli kullanımda saçları yumuşatma ve parlaklık verme konusunda oldukça başarılı.Keratin'in saçlar üzerindeki başarısı zaten biliniyor,hatta birçok kuaförde keratin bakımları yapılıyor.

Saçı oluşturan temel maddelerden birinin keratin olduğu düşünülürse yıpranmış ve hasarlı saçta dışardan keratin takviyesi yapmak saçları yumuşatıp çok daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Bu arada yine içeriğindeki keratin sebebiyle olsa gerek benim hafif dalgalı saçlarım bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri daha düz ve fön çektirmesemde fönlü gibi durmaya başladı.




Serinin saç bakım serumu ise nemli saça az miktarda uygulanıp yediriliyor.Hasarlı ve matlaşmış saçlarda anında parlaklık verip saçı hem dış etkenlerden koruyor hemde besliyor.Özellikle parlaklık verme konusunda serumun çok başarılı olduğunu söylemeliyim.

Duştan sonra az miktarda uyguladığımda saçlarıma hacim verdi ve taranmasını kolaylaştırdı.




Serinin birde Sea Color markasından çıkan saç boyaları var.Sea color aslında 'Muhteşem yüzyıl' dizisinin ekranlarda olduğu yıllarda bir anda birçok kadının saçını Hürrem kızılına boyamak istemesiyle piyasaya sürdüğü Hürrem bakırı rengiyle ünlendi.

Bu renk Meryem Uzerli'nin saç renginin birebir aynısı olduğu için çok kişi tarafından hem rengin tutması hemde boyanın kalıcılığınn uzun olması sebebiyle tercih ediliyor.

Saçlarım henüz yeni boyandığı için boyayı denemedim,sonrası için saklıyorum bu yüzden bir yorum yapamayacağım.



                                                           

Serinin maskesi ise şampuanın etkilerini arttırmak saçlara bakım sağlamak amacıyla üretilmiş.Yıpranmış saçları yüksek oranda onarıp,taranmaz hale gelmiş saçları bile yumuşatıp kolayca açılmasını/taranmasını sağlıyor.

Sonrasında uygulanan serum ile yumuşaklık,parlaklık ve bakım üçlüsü tamamlanmış oluyor.Ben Lilafix'ten çok memnun kaldım siz denedizmi?

7 yorum:

  1. Saç bakım ürünlerine oldum olası zafım var, özellikle keratinli olanlara teşekkürler paylaşım için :*

    YanıtlaSil
  2. Hiç gözüme çarpmamıştı ama şampuanı deneyebilirim bulursam:)

    YanıtlaSil
  3. Saç bakım ürünlerine meraklı biri olarak özellikle serum maske çok ilgimi çekti fakat daha önce hiç karşılaşmadığım bir marka. Denk gelirsem muhakkak deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Hacim vermesi benim için çok önemli. Elimde cok fazla ürün var bittiğinde bakıcaklarım arasında :)

    YanıtlaSil
  5. Hiç duymamıştım markayı, raflara daha dikkatli bakacağım :) Teşekkürler yorumlar için, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Daha önce hiç duymamıştım sitesine bakıcam merak ettim :)) Sizde ürünleri güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. Adını ilk defa duyuyorum. Ama heyecanlandırdı beni ^.^

    YanıtlaSil