17 Eylül 2013 Salı

Dudak dolgusu ve botox yaptırdım




Dudak dolgusunu yaklaşık iki yıldır 6-8 aylık aralıklarla yaptırıyorum.Dudak dolgularının kalıcılık süresi yaklaşık 6 ay oluyor.Bu sebeple dönemsel olarak yenileniyorlar.Bu seferki dolgum daha uzun süre dayanınca bir yıl kadar bir aradan sonra tekrar Doç.Dr.Soner Tatlıdede'nin kapısını çaldım.Dolgu ve diğer estetik işlemler konusunda en güvendiğim doktor'tur kendisi.Çünkü asla yapay duran bir işlem yapmaz,siz ısrarla dahada dolgun olsun dudaklarım daha fazla deseniz bile o yapmaz.Sokakta gördüğünüz o aşırı şişmiş dudaklıların hiç biri benim hastam değil der.Bu sebeple her gittiğimde bilirimki memnun şekilde çıkacağım o kapıdan.Botox,dolgu ve diğer işlemler için kesinlikle tavsiyemdir.



Dudak dolgum için juvederm ilaç kullanıyor.Oldukça yumuşak yapılı ve yapay görünmeyen,uzun süre erimeden kalan bir ilaç.Hem dudak hem yüz için ayrı formlarda ürünleri var.Önce dudaklarımın dolgusu erimiş,doğal halini görüyoruz alttaki fotoğrafta.
Ben alt dudağıma hiç dolgu yaptırmadım çünkü zaten kalın.Sadece üst dudağıma yaptırıyorum.

profilden görüntüsü ise şu şekilde




Önden fena görünmüyor ama profilden bakınca üst dudağım yok gibi.


Şimdi sıra geldi dolgu işlemine.Soner bey ilk önce dolgu yapılacak kısımlara emla uyuşturucu krem sürüyor, kremin etkisi başlayınca uyuşturucu iğneyle hiç acı çekmeden işlemi tamamlamak üzere başlıyor.Ben iğnelerin yapılma aşamasını fotoğraflamadım malum kuzu gibi uzanmış bekliyordum:)) annemde ben bakamam iğne yapılırken deyince işlem aşamasını fotoğrafsız geçtik.Ancak dudak dolgusu çok basit bir işlem.Hiç canım yanmadan şip şak yapılıp bitirildi.






Dolgu yapıldıktan hemen sonrası,bu sebeple oldukça şiş ve yıpranmış görünüyor.Ancak bu şişlik yapılan iğnelerden de kaynaklanıyor.Dudaklar bir kaç gün dinlenip,iğnelerin şişliğinden kurtulunca ise çok daha doğal duruyor.







Ben söylemeden kimse dudağımda dolgu olduğunu fark etmiyor.Tabii yaptırma işleminden bir iki gün sonra ortalarda gezerseniz anlaşılır ama 3 gün kadar sonra gayet doğallaşıyor görüntü.Bakanlar bir güzellik var sende ama çıkaramadım diyor yani operasyon başarılı :))Bu arada yanak üzerine de Soney bey'in tavsiyesi üzerine azıcık dolgu yapıldı.

Sıra geldi botox'a ,yaşım 28 ve sürekli olarak kaş çatmaktan fazla güneşlenip o arada yine kaş çatmaktan ve göz kısmaktan dolayı kaşlarımın arasında ince ince çizgiler oluşmuştu.Hazır soner bey'e gitmişken ilk botox'umu da yaptırdım.Birincisi botox ifade kaybına sebep olmadı.En büyük korkum şaşırmış gibi görünmekti ama böyle bir şey olmadı.Hem kaş ortasına hem göz çevreme yaptırdım.Göz çevremdede ufak ufak başlamıştı kaz ayakları.Şimdi kaş ortasının doğal haline bakalım





Ortadaki çizgileri görüyorsunuz,şimdi botox'tan bir hafta sonrası(botox yapıldığı an değil bir hafta sonra çizgileri açıyor)





Ta taaammm işte çizgiler gitti :) şu botox'u bulanın tuttuğu altın diyeceğimde zaten oluyordur.Ne güzel bir şeymiş yahu,krem vs uğraşmadan bir haftada zırt diye gitti o çizgiler.Görüntüm dinlenmiş,rahatlamış bir ifade aldı.Bu arada göz çevremin öncesini fotoğraflamayı unuttuğum için sonrasını göstermiyorum ama aynı kaş ortası gibi çizgi vs kalmadı.Son derece memnunum.Bu arada Soner bey'le konuştuk,botox hem kırışık açan hemde yeni kırışıklıkları önleyen bir işlem çünkü kremle vs uğraşıp duruyoruz ama yine kırışıyoruz.Botox'la o kaslar durdurulup kullanılmayınca yıpranmıyorda,yani yeni kırışıklıkta oluşmuyor.Soner bey bunu şöyle açıkladı''bir ayakabıyı çok giyerseniz eskir değilmi?şimdi o ayakkabıyı giymiyorsunuz ve eskimiyor'' Ben yapılan işlemlerden çok memnun kaldım.Dr.Soner bey zaten bu işlemlerde en güvendiğim bir numaralı doktorum.


43 yorum:

  1. Bana mail atmaniz mumkun mu mailinizo bilamadim da bu konuda sormak istedigim biseyler varda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kozmetikdelisi@hotmail.com

      Sil
    2. Merhabalar... Ben ankarada yaşıyorm ve lazer için gittiğim bi merkezde dolgu da yapıldıgını öğrendim ve bi gazla yaptırmaya başladım. Şuan ilk seansm yapıldı dudagıma ve alnıma... Merak ettm araştırdım bugün ne kadar sürdüğüne dair.. Ve altı ay ile bi sene yazdıgını gördüm her yerde... Ama benim gittiğim merkezdeki kadın ispanyada bi merkeze üye oldugunu ve dolgunun ordan geldiğini söyledi. Vücutla uyumlu bi dolguymuş su içtikçe besleniomuş ve kalıcılıgı yaşımız da genç oldugu için 8 ile 10 sne kadar sürer dedi hatta sen 28 yaşındasın 10 sene çok rahat sürer dedi... Ama istanbuldan gelen kuzenim de böyle bi merkeze gidio ve en fazla altı ay ile bi sene kalıcı dedi bende onun üzerine araştırma yaptım zaten... Dolguyu yaptırıp parayı ödedikten sonra pek bi anlamı kalmıo ama en azndan kandırılıp kandırılmadıgımı öğrenmiş olurum ve dolgu yapan kadına bunu sorarm... Çok iddialı kendinden emn ve net söylüyo skiz sne sürüyor diye ama bilemedim ya. Kadın azerbeycandan gelmiş merkezin adı da sayannora güzellik merkezi türkiye de her ilde nerdeyse var şubeleri bayağı büyük bi merkez( ordu samsun istanbul izmir ankara vs vs) ... Bana yardımcı olursanz çok ama çok sevinirim en azndan kendi doktorunuza sorarsınız çok memnun olurum .. Şimdiden çok teşekkrler haberlerinizi beklicem

      Sil
  2. Tatlım süper olmuş ya.bayıldım çok doğal.Doktorun hangi şehirde? Kırışıklık için botox ne kadar tuttu tatlım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesk ederim cnm:) drum ist.ulus'ta botox 900 tl cnm

      Sil
  3. Supersin hem goruntun olarak hem cesaretin..gule gule kullan;)

    YanıtlaSil
  4. bu konuya sıcak bakmaya başladım sayende :)
    http://cemrelifestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Sadece botox 900 mü?? İnanamıyorum ben çok çok ucuza yaptırıyorum bundan yakında üst dudak dolgusu da yaptıracağım .. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerde yaptiriyorsun?dolgu yaptirirsan yaz blogda merak ederim:)

      Sil
    2. aslında bu işin eğitimini alan diş doktorum yapıyor botoxumu çok memnunum dolguyu kasım gibi yaptıracağım yazarım yaptırınca :-))

      Sil
    3. Tamam merakla bekliyorum:)

      Sil
    4. dudak dolgusu ,yanak,kaş arası içinmi bu fiyat acaba?
      audrey siz yaptırdınızmı?

      Sil
  6. Botox suresi ne jadar oda 6 aymi
    Bu arada capcanli bir goruntu olmus
    Ama yas daha cok genc geldi bana:)

    YanıtlaSil
  7. çokkkk doğal olmuş çok beğendim tatlım :)

    YanıtlaSil
  8. Minyon tiplisin sanırım maşallah 28 yaşında gibi durmuyorsun :)

    YanıtlaSil
  9. Dudak dolgun ne kadar tuttu acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm net fiyat hatirlamiyorum o yuzden bisey demiyim yanlis olmasin

      Sil
  10. dudak dolgusunu ben de düşünüyorum..seninki çok başarılı olmuş..botox çok hassas bir konu bence..iyi yapılmayınca çok fena oluyor..

    YanıtlaSil
  11. Atni fikirdeyim iyi yapilmazsa komik goruntuler cikabiliyor

    YanıtlaSil
  12. Gördğüğüm en faydalı postlardan biri olmuş :)
    gerçekten çok yakışmış

    YanıtlaSil
  13. ayyyyy ben okurken tuylerim diken diken oldu .. ağrrı eşiğim yüksektir de botok dolgufalan bana göre deiliğneleri görünce ürktüm :) fena olmamış aslında da ne bilim gerekli görmüyorum böyle şeyleri ben..

    YanıtlaSil
  14. Hic oyle korkulacak bir sey degil aci hissedilmemesi icin uyusturuluyo zaten:)

    YanıtlaSil
  15. Canım ben şaşırmıştım zaten dudaklarında dolgu olduğunu öğrendiğimde gerçekten çok doğal duruyor. Bu arada botoxta başarılı, çok güzel olmuş beğendim :) Zaten güzelsin de dediğin gibi aydınlık bir görünüm vermiş, canlandırmış :)

    YanıtlaSil
  16. dudaklara dolgu gerçekten çok etkili görünüyor bende yaptırmayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  17. bende yaptırcam İnşallah başarılı olur :)

    YanıtlaSil
  18. Yanıtlar
    1. evet bir sorun oluşmuş,düzeltmeye çalışıyorum :)

      Sil
  19. fotoğraflar görünmüyor bende

    YanıtlaSil
  20. dudak dolgusu yaptırdıktan sonra başkaları tarafından fark edilebilir mi? ben yaptırmak istiyorum da yapay durur diye korkularım var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaptırdığınız kişinin profesyonelliğine bağlı olarak ne kadar doğal duracağı değişir :)

      Sil
  21. Merhaba ben de tavsiyeniz üzerin edoktorunuza botoks ve dolgu yaptırmak istiyorum. Ancak dolgu ve botoks fiyatını güncel olarak söyleyebilirseniz memnun olurum. Çünkü İstanbul'a oldukça uzak bir yerde oturuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güncel fiyat hakkında bilgi sahibi değilim ofisini arayıp kendisine sorabilirsiniz sevgiler

      Sil
    2. güncel fiyat hakkında bilgi sahibi değilim ofisini arayıp kendisine sorabilirsiniz sevgiler

      Sil