17 Aralık 2014 Çarşamba

M.A.C Warm soul allık


Son zamanlarda makyaj alışverişi yapmayacağım derken kendimi yine mac'te bulmamla bu harika allıkla tanıştım.

Mac'in mineral serisi allıklarından olan Warm soul bariz koyu tonlarda bronz bir renk olmamasına rağmen ''bronz''familyasına ait bir renk.Bence sarışın ve kumrallara koyu bronz allıklar pek yakışmıyor.Bende açık renk tenli olduğum için bana uygun bir bronz allık arıyordum.Mac'teki mua'nın yönlendirmesiyle Warm soul'u denedim ve bayıldım!



Warm soul içinde çok hafif sedef barındıran şeftali ve toprak tonları karışımı bir renk.Bronz allıklardaki mat görüntüyü sevmeyen ama pasparlak bir allıkta istemeyenler için favori bir ton olduğunu düşünüyorum.İçerisindeki sedefler çok dozajında olduğundan allığa hafif bir ışıltı katıyor.


Bileğimin içinde allığın dağılmış halini görebilirsiniz.Gün ışığında sedefleri biraz daha fazla parıldarken,ışık azken daha mat bir görünümü var.Sedefler hafifçe dore renge kayıyor ve çok doğal bir ışıltı veriyor.Hatta Mac'in web sitesinde bu renk''altın renli,hafif orta tonda bej'' olarak geçiyor.Bence bejden çok şeftaliye kaçıyor tonu.

Pigmentasyonu oldukça yüksek,fırçaya az miktarda almak rengini tam olarak vermesine yetiyor.Kalıcılığı ise tüm mac allıklar gibi oldukça yüksek,normal ve kuru ciltlerde tüm gün kalıyor.Yağlı ciltlerde ise belki bir kez daha tazelemek gerekebilir.

Satış fiyatı 84 TL.


4 yorum:

  1. Harika duruyo tonu! Ben tam bronz kahveleri allik olarak pek sevmiyorum ama bu icinde seftalilik de barindiriyomus cok begendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bronz Kahveler açık tenlilerde hoş durmayabiliyor ama bu ton tam kivaminda:)

      Sil