23 Aralık 2014 Salı

NUXE marveillance göz kremi


Nuxe'ün aynı seriden olan gündüz bakım kremiyle birlikte aldığım göz çevresi bakım kremi yine %94.2 gibi yüksek bir doğal içeriğe sahip olmasıyla tercihim oldu.İçeriğinde istabul mimozası,güngüzeli çiçeği ve bitkisel kafein var.Bu göz çevresi kremi aslında tek kremle bir çok göz çevresi sorununu hedef alan bir krem.Göz çevresindeki yerleşmiş kırılıklıkları hedef alarak kırışıklıkları açıyor ve yoğun nem veriyor.

Kremin yoğun nem vermesini çok sevdim çünkü göz çevrem oldukça kuru ve bu yüzden yoğun yapılı kremler tercihim oluyor.Göz çevresini nemli tutmak kırışıklıklar için etkili bir bakım yöntemi oluyor.

Kremin ikinci etkisi ise göz altı torbalarına yönelik.İçeriğindeki bitkisel kafein ile göz altı torbalarını hafifletip daha dinç ve canlı bir görünüm oluşturuyor.

Diğer bir etkisi ise koyu renk halkalar üzerine,koyu renk halkaların rengini hafifçe açan bir yapısı var.Düzenli kullanımla bu etkisinin dahada yoğunlaşacağını düşünüyorum.Piyasa satış fiyatı satış noktasına göre değişmekle birlikte 100 TL ile 130Tl arasında değişiyor.



1 yorum:

  1. Güzel bir kreme benziyor aslında çok pahalıda değil diğer markaları düşününce alınabilir sağol canım bilgi için:))

    YanıtlaSil