4 Mart 2015 Çarşamba

Şubat makyaj favorileri



Şubat ayı boyunca çok fazla makyaj yapmamakla beraber,havaların güzel olduğu günlerde de nispeten daha hafif yapılı makyajlar yaptım.Hafif makyajlar için gözlerde tercihim genelde nude tonlar olduğu için en sevdiğim paletlerimden biri The balm nude tude bu ay bana eşlik etti.

Bu aylar geçiş ayları olduğu için daha çok cildime bakım yapmayı tercih ettim.Bakım yaptığım günler de fondöten gibi ağır ve yorucu ürünler kullanmak istemedim.Az ürünle pratik makyajlar yaptım diyebilirim.




Son zamanlarda en sevdiğim,hatta bu zamana kadar kullanmakta geç bile kalmışım dediğim Mac warm soul allığım her makyajda benimle.Şeftali alt tonlu bir bronz olması ve disko topu gibi parlamak yerine hafif hafif ışıltı vermesiyle açık renk ten grubuna çok yakıştığını düşündüğüm bir allık.Bu ayda benim en sık kullandıklarımdan biri oldu ! :)



Havaların yavaş yavaş ısınmasıyla bahar kendini gösterir gibi oldu,makyajda da renkler hemen cıvıltılı iç açıcı haline büründü.Ben ruj olarak  Sephora firework'u bu ay çok sık kullandım.Nar çiçeği rengindeki bu rujun yarı mat yapısı çok hoşuma gidiyor.Kalıcılığı ortanın üzerinde olan bir ruj.




Rimel olarak Gosh boombastic bu ay sık kullandıklarımdan.Geçen ay elim sürekli Eyeko skınny brush'a gidiyordu.Bu ay tercihimi Gosh'tan yana kullandım ;)




Yazının başında da bahsettiğim gibi bu ay cildime daha çok bakım yaptığım için ağır ürünler kullanıp yormak istemedim.Mineral ürün grubundan olan Pshycians formula ton dengeleyici ve toz pudrayı kullanmak yeterli geldi.Hem cildim nefes alıp hemde daha homojen bir görüntü yakaladım.

10 yorum:

  1. Mac Warm Soul listeme yazdim, alip almamak arasinda gidip geliyordum ama acik tenliler icin ve okadar sevdigin icin bende kesinlikle denemeliyim ;)

    YanıtlaSil
  2. Sonuncu fotodakini tam anlayamadım, biraz bahseder misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Physician formula ürünlerinin detaylı yazısı blogumda var,arama kutusundan ulaşabilirsin.

      Sil
    2. pudra mı kapatıcımı onu sormuştum

      Sil
    3. soldaki pudra kutusu şeklinde olan ton dengeleyici,sağdaki toz pudra.

      Sil
  3. Rujun rengine bayıldım, çok yakışıyordur sana o renk :)

    YanıtlaSil
  4. The Balm'ın bu far paletine bakmanın Zamanı geldi bence teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil