26 Aralık 2015 Cumartesi

DDF yoğun nemlendirici göz çevresi kremi



DDF markası cilt bakımında öncü ve kaliteli içerik sunan markalardan.Benim cildimde en sorunlu bölgem bir çoğumuz gibi göz çevresi.Göz çevresindeki cildin yapısı gereği ince ve hassas olması kırışıklıklara ve kurumaya en çok meyilli alanlardan biri olmasına sebep oluyor.Yaşı ve yorgunluğu en çok gösteren bölgelerden olan göz çevresi bakımı için doğru ürün seçimi bence çok önemli.

Benim göz çevrem hassas ve normalden kuruya dönük olduğu için DDF 'nin yoğun nem verme özelliğine sahip olan bu kremini tercih ettim.





İçeriğinde -soya lesitini(cildi besler)

-Cytosine(DNA yapısını güçlendirir)
-Thymidine(Hücrenin DNA yapısını kuvvetlendirir)
-Soya isoflavonları(Kolajen oluşumunu destekleyerek cildi nemlendirir)
-Adenin(Hücrenin DNA yapısını kuvvetlendirir)
-Guanine(Hücrenin DNA yapısını kuvvetlendirir)
-Sodium Almond Seed extract(cildi besler)
-Cone flower(cildi besler)
-Lutein(Antioksidan etkisinin yanı sıra yaşlanma etkilerini azaltır)




Çok güçlü bir içeriğe sahip olan kremin yoğun nem veren bir yapısı var.Bu kremi özellikle seçmemin en büyük etkenlerinden biri de aslında bu nem konusu.Bir çok farklı markanın göz çevresi kremini denedim ve ilk sürdüğümde yoğun nem vermesine rağmen bir kaç saat geçtikten sonra göz çevrem yine aynı kuruluğuna geri dönüyordu.Çantamda krem taşıyıp gün boyu göz kremi tazelemek istemediğimden(makyaj yapılan günlerde zaten imkansız) bana gün boyu nem vercek bir krem arayışına girdim.

İyikide DDF'yi denemişim diyorum çünkü sabah sürüp akşam saatlerine kadar göz çevremi hala nemli hissediyorum.Göz çevresi kreminde araığım en önemli özellik bu olduğu için çok sevdiğim bir krem oldu.
Ama her güzelin bir kusuru vardır misali bu kremde bu yoğun nemlendirme özelliğinden dolayı eğer cilde iyi yedirilmezse göz çevresinde hafif beyazlıklar olarak kalıp rahatsızlık veriyor.
Satış fiyatı 199tl.


















3 yorum:

  1. DDF ürünleri iyidir genelde, göz altı morlukları için de DDF erase eye jel çok etkili.

    YanıtlaSil
  2. Kozmetik ürünleri kadın hayatında vazgeçilmezdir. DDF gerçekten alanında iyi bir marka.

    YanıtlaSil
  3. Emeğine sağlık Canım bende beklerim :)

    YanıtlaSil