28 Nisan 2015 Salı

Darphin intral cleansing milk



 Darphin'in hassas ciltler için özel üretilmiş temizleme sütü en hassas ve toleransı düşük ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün.Losyon yapısındaki bu temizleme sütü,cildi jel formda olan temizleyicelere karşı hassasiyet gösterip kızaran ve kaşınmaya başlayan ciltlerde oldukça işe yarıyor.

Hassas ciltlerde yanlış uygulanan temizleme yöntemleri maalesef cildi temizlerken oldukça fazla yıpratıp yeni sorunlara yol açabiliyor.Darphin ise bu sorun için özel üretilmiş bu ürünle cildin kendi koruma bariyerini güçlendirip cildin dış etkenlere karşı toleransı yükseltirken hassasiyeten kaynaklanan kızarıklık ve kaşınmayı da ortadan kaldırıyor.


Cildi temizlemek için pamuğa bir miktar üründen sıkıp hafif hareketlerle cildi temizlemek yeterli oluyor.Oldukça yumuşak ve akışkan bir yapısı var.

Bu yapısı cildi yormadan temizleme konusunda çok başarılı.Ürünü makyaj temizlemek için kullandığımda etkisi bir miktar zayıf kaldı,hafif hafif makyaj kalıntıları hala vardı.Genelde makyajsız cildi temizlemek ve yatıştırmak için kullanmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ama makyaj varsa önce hassas cilde uygun bir misel suyla makyajı temizleyip kalan makyaj artıklarını bu sütle almak daha iyi sonuç veriyor.


Ürün uzun süreli kullanımda hassas ciltlerin bir çok sorununu tedavi eder nitelikte olduğu için cildi jellerle temizleyip yormak yerine bu süt ve benzerleriyle temizliğini yapıp yatıştırmak daha iyi sonuç veriyor.

Süt bazlı ürünün bir diğer özelliği ise cildi temizlerken yoğun şekilde nemlendirmesi.Yağlı bir his ve parlama oluşturmadan cildi hafifçe nemlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder