11 Nisan 2015 Cumartesi

Gece makyajı çıkarmaya artık ZAO ile son!

Organik, cilt dostu yeni makyaj markası ZAO artık Türkiye’de...


İçeriğinde petrokimya endüstrisine ait hiçbir madde bulunmayan % 100 doğal Premium Organik Sertifikalı ZAO ile gece yatmadan makyaj çıkarma zahmetine son! ZAO organik makyaj ürünleriyle uyuyarak da cildinize büyük iyilik yapacaksınız… ZAO, ince ve çarpıcı renkleri ve ipeksi dokusu ile sizi baştan çıkaracak. Cildinizi beslerken, size gün boyunca süren güzellik sunacak.
“Bambudan gelen güzellik ve doğallık” temasıyla Zen ve Tao felsefesi ile yola çıkan Fransız organik makyaj markası ZAO, artık Türkiye’de… Dünyada ABD’den Avrupa’ya kadar birçok ülkede ses getiren ve kısa zamanda önemli bir tüketici kitlesine ulaşan ZAO, Türk kozmetik sektörüne getirdiği birçok ilk ile Türk kadınına yeni deneyimler yaşatacak.


ZAO İLE UYUYARAK GÜZELLEŞİN
ZAO organik makyaj ürünleri, göz kamaştıran renkleriyle sizi mükemmel bir görünüme kavuştururken, geceleri makyaj temizleme zahmetinden kurtaracak, üstelik cildinizi de besleyecek. Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilen ZAO, güzelliğinizin kaynağı, cildinizin en iyi dostu olacak.
Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermeyen %100 doğal ve organik ZAO organik makyaj ü rünleri, derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva ediyor. Ve neredeyse tüm ZAO ürünlerinde mikronize gümüş tozu bulunuyor. Aynı zamanda ZAO organik makyaj ürünlerinin içeriğinde;  Organik Keten Tohumu Yağı,  Mikronize Bambu Kök Tozu, Organik Pirinç Tozu, Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Extresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor. Bu içerikler sayesinde ZAO ürünleri,  besleyici ve nemlendirici özelliğiyle kullanıcılarına makyajla uyuma şansı veriyor.
ZAO’NUN İMAJI, BAMBU AMBALAJI…
Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası ZAO, bu belgelerle bir anlamda kalitesini ve güvenilirliğini ispatlıyor.
ZAO organik ürünlerinde göreceğiniz en önemli fark ambalajı… Bambunun hızla yenilenebilir doğal bir kaynak olması, içeriğinde bambu özlerinin bulunması ZAO’nun ambalajında da bambuyu seçmesinin en önemli nedenini oluşturuyor.
TÜRKİYE’NİN İLK YENİDEN DOLDURULABİLİR MAKYAJ MARKASI
Bambudan yapılmış ambalajıyla ilgi çeken ZAO’nun bir başka özelliği ise, doğaya aşık herkes için yaratılmış organik ve yeniden doldurulabilir (refil) makyaj markası olması. Türkiye’de kozmetik sektöründe henüz bir örneği olmayan bambu gövdesi ve yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullandığınız ürün bittikten sonra yedeğiyle değiştirme şansınız olacak. 
Basit ve yenilikçi sistem sayesinde, neredeyse tüm ZAO ürünlerini doldurulabilirsiniz. İçi değiştirilebilir olması ve geliştirilen ambalajlama sistemi sayesinde, hem çevreye duyarlı kişiliğinizi kullandığınız ürünlerle destekleyeceksiniz hem de ZAO ürünlerini daha ekonomik fiyatlara satın alma fırsatı yakalayacaksınız.
GÜVENİLİR HASTANELERİN REÇETELERİNE GİRDİ
İçeriği, organik etken maddelerden ve organik bambudan oluşan ZAO ürünleri, klinik çalışma sonrası başarılı bulunarak dermotoloji uzmanı doktorlardan da tam puan aldı. İçeriğindeki doğallıkla, Türkiye’nin önde gelen birçok hastanesinde;  yine Türkiye’nin tanınmış dermatologlarının reçetelerine girme başarısı göstermesi de bunun bir kanıtı oldu.
Özellikle hassas veya atopik bir cilde sahip olan ve cilt problemi yaşayan Türk kadınlarının yeni ürünü;  aktif organik maddeler ile zenginleştirilmiş %100 doğal kökenli formüllerle geliştirilmiş ZAO makyaj ürünleri olacak. Gelen yoğun ilgi nedeniyle Türkiye’de de online satışlara başlayan ZAO organik ürünleriniwww.zaoorganicshop.com adresinden inceleyip, satın alabilirsiniz.
ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK GENİŞ…
Türkiye distribütörlüğünü Elit Farma İlaç Dermakozmetik Ltd. Şirketi’nin yaptığı ZAO’nun ürün yelpazesi oldukça geniş.
Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilmiş İpeksi Fondoten, Yoğunlaştırılmış Fondoten, Cilt Aydınlatıcı; organik nar yağı ile zengi nleştirilmiş Lipstick çeşitleri, Parlatıcı Rujlar, Kapatıcı Stick, talk mineralleri içermeyen Allıklar, hassas gözler ve kontakt lens kullananlar için çok uygun olan Eye Liner ve Yapılandırıcı Mascara; mat görünüm için organik pirinç tozu ile formüle edilmiş Eye Shadow, organik shea yağı ile zenginleştirilmiş Göz, Dudak ve Kaş Kalemi, organik kako yağı ile formüle edilmiş Lipgloss ve Lipbalm ve kullanımı kolay ve doğal ürünlerden üretilmiş çok sayıda fırça çeşidi bulunuyor.
ZAO’nun ürünlerinin içeriğinde parabenler, fenoksietanol, mineral yağ, parafin, polisorbat, EDTA, BHT, BHA gibi kimyasal maddelerin hiçbiri kullanılmazken, koruyucu olarak sadece mikro-gümüş bulunuyor.



ZAO’NUN FARK YARATAN ÖZELL KLERİ
  • İçeriğindeki Bambu kök tozu, Bambu sıvı hidrosol, Bambu rizom yağı bulunmasına itafen, gövde malzemesinin bambu ağacından yapılmış olması ve doğal pamuk kesecikler içinde sunulması
  • Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek marka
  • Yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullanılan ürünlerin bittikten sonra yedeğiyle değiştirilebilmesi
  • Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermemesi
  • Derinin onarımına yardımc olan organik silis ihtiva etmesi nedeniyle özellikle hassas veya atopik bir cilde sahip olan ve cilt problemi yaşayanların bile gece makyajını temizlemeden uyuyabilmesi

2 yorum: